Prinși la furat de lemne în Negomir

La data de 24 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Negomir au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 20 respectiv 45 de ani, din comuna Negomir, în timp ce tăiau arbori de esenţă cer şi cireş, cu diametrele la cioată de aproximativ 40 cm, iar materialul lemnos rezultat îl încărcau într-un atelaj hipo, cu scopul de a şi-l însuşi, pe nedrept.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că arborii au fost tăiaţi ilegal, din punctul Valea Fântânii, în afara fondului forestier, de pe proprietatea unei femei, de 78 de ani, din localitate.

Materialul lemnos identificat, reprezentând o cantitate 3 mc, a fost ridicat de polițiști şi lăsat în custodia proprietarei, până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, securea şi motoferăstrăul, folosite la săvârşirea infracţiunilor, au fost ridicate în vederea  continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere și sustragere de material lemnos.

 

loading...
Loading...

Citește și

Locuinţe NOI ANL pentru 38 de familii din Rovinari! Foto

38 de familii din Rovinari au primit, ieri, cheile apartamentelor ANL la blocul P14 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.