Privatizarea CEO, subiect de campanie electorală. Cine spune asta!

Florescu(5)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, a comentat şi el anunţul făcut de ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, privind privatizarea CEO. Florescu este convins că politicienii gorjeni vor profita de acest subiect pentru a-şi face campanie.

Florescu a precizat că liderii organizaţiei judeţene din care face parte au luat deja legătura cu conducerea centrală a partidului şi i-au informat despre situaţia în care se află Complexul Energetic Oltenia. „Din cunoştinţele mele, conducerea organizaţiei judeţene a luat legătura cu principalii factori decizionali la nivel politic din PSD. Situaţia Complexului Energetic Oltenia, aşa cum este ea cunoscută în acest moment, a fost înaintată conducerii PSD la nivel naţional. În aceeaşi măsură se aşteaptă un răspuns din partea actualei administraţii a complexului privind situaţia de fapt a societăţii. Bineînţeles că toate aceste elemente vor fi promovate conducerii centrale şi se aşteaptă o decizie, în primă fază, politică, dar cu bătaie spre latura energetică. Decizii care au menirea de a păstra locurile de muncă, în primul rând, dar nu se va ignora sub niciun fel, modul în care CEO poate să rămână principalul furnizor de energie electrică în sistemul naţional”, a declarat Ciprian Florescu.

„Datoria noastră este de a lupta pentru locurile de muncă”

Florescu îndeamnă politicienii şi oamenii din administraţie să lase orgoliile deoparte şi să lupte împreună pentru salvarea locurilor de muncă din complex. „CEO, în acest moment, pare să se transforme într-un subiect care va deveni laitmotivul campaniei electorale. Nu vă ascund faptul că dincolo de toate părerile, ideile, mai mult sau mai puţin pertinente, vizavi de activitatea complexului, fiecare dintre noi ar trebui să se gândească la ceea ce înseamnă o posibilă restructurare, o posibilă privatizare şi bineînţeles posibile reduceri de personal, aşa cum sunt ele vehiculate. Datoria noastră, vorbind de noi, ca oameni politici sau ai administraţiei, este aceea de a lupta pe toate fronturile şi cu toate armele pentru păstrarea locurilor de muncă. Datoria noastră este aceea de a convinge toţi factorii de la nivel central că această entitate poate să rămână în continuare una de importanţă naţională, aşa cum a fost până acum şi cum trebuie să fie. Aşa cum, în întreaga lume, energia produsă pe combustibil poate să revină, poate să se constituie din nou într-un pilon esenţial într-o economie naţională, noi având-o la îndemână, trebuie să luptăm pentru păstrarea ei”, a spus Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

Liberalii și-au desemnat candidatul la Primăria Țicleni!

Biroul Politic Județean al PNL Gorj a decis, joi, 16 ianuarie a.c., să-l desemneze pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.