PROBLEME CU APA la Novaci. Cum REACŢIONEAZĂ LIDERUL USR Gorj


Radu Miruță este revoltat că novăcenii nu au apă la robinete în această perioadă, majoritatea fiind nevoiţi să apeleze la fântâni de pe raza oraşului.

Liderul Uniunii Salvații România Gorj și-a exprimat nemulțumirea pe pagina de socializare. „Să fii din Novaci, unde pică munții pe tine și să nu ai decât picături de apă de zile întregi și cu repetiție an de an, asta inseamnă să ai o administrație șmecheră! De jur împrejur curg izvoare, Gilortul udă și binecuvântează Novaciul de milenii, dar, la Novaci, apa la robinet nu curge!”, a scris Radu Miruță. Liderul USR susține că novăcenii nu pot face nici măcar un duș sau să folosească mașinile de spălat. Sistemul de alimentare cu apă din Novaci este administrat de Aparegio. Radu Miruță spune că o vină pentru problemele apărute an de an, în luna august, o au și autoritățile locale. “Pe strada principală, pe care eu stau, apa e cu intermitenţă aproape inutilizabilă. Nu se poate folosi maşina de spălat, nu poţi face duş. Problema e că se întâmplă în fiecare vară, în jurul lunii august. E o chestiune care n-ar trebui să mai continue. Nu e vorba că se lucrează la o conductă sau că se aeriseşte un tronson, pur şi simplu, nu e apă. Am înţeles că sunt nişte probleme la bazine, că sunt bazinele fisurate. Lucrurile astea le-am înţeles de ani de zile, dar situaţia se repetă. E deranjant că, în 2019, într-un oraş de sub munte nu e apă sau dacă curge, curge foarte încet sau doar la anumite ore. E o chestiune care ar trebui clarificată între primărie şi Aparegio. Nu ştiu unde e vinovăţia, dar pe mine, ca şi client, care plătesc acest serviciu, mă interesează să beneficiez de produsul pe care-l plătesc. Oamenii au început să reutilizeze fântânile, sunt oameni care au animale. Nu am încercat să iau legătura cu autorităţile, nici nu sunt prea prietenoase autorităţile din interacţiunea pe care am avut-o în trecut. De alimentarea cu apă se ocupă cei de la Aparegio, dar şi primăria este în măsură să tragă la răspundere pe cei de la Aparegio pentru astfel de situaţii. Nu ştiu dacă e vorba de lipsa banilor sau nu, cred că e o administrare mai precară”, a conchis Radu Miruţă.

loading...
Loading...

Citește și

DECIZIE în PSD înaintea alegerilor de duminică: FĂRĂ TURISM electoral

Potrivit lui Adrian Tudor, aceasta este decizia care s-ar fi luat în cadrul partidului cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: