PROBLEME ÎN CEO cu realizarea stocurilor de cărbune pentru iarnă? Ce spune DIRECTORUL Carierei Roșiuța


Constantin David este convins că CE Oltenia va reuși să realizeze stocurile de cărbune pentru iarnă, deși în mai multe cariere încă sunt excavatoare trase pe dreapta din cauza lipsei fronturilor de lucru.

Directorul Carierei Roșiuța recunoaște că nici în unitatea minieră pe care o conduce nu curge lapte și miere. Constantin David susține însă că, în ciuda problemelor, programul de producție este respectat în fiecare lună. Speră ca și în celelalte unități miniere din cadrul CE Oltenia să se întâmple asta pentru a fi realizate, până la 1 octombrie, stocurile de cărbune pentru iarnă. David spune că, până atunci, așteaptă ca guvernul să emită o hotărâre și pentru Cariera Roșiuța privind scoaterea din circuitul silvic a unor suprafețe de pădure pentru extinderea fronturilor de lucru. “ Lipsa fronturilor de lucru este o problemă generală în mai multe cariere din cauza legislației care a trebuit pusă la punct. Așteaptăm ca guvernul să emită o hotărâre și pentru Cariera Roșiuța privind scoaterea din circuitul silvic a unor suprafețe de pădure, în vederea extinderii fronturilor de lucru. Eu zic că suntem pe drumul cel bun. Excavatoarele funcționează. Noi ne îndeplinim programul de producție. Suntem în grafic. Sunt probleme ca peste tot, dar nu mă plâng. Nu pot spune însă că la noi curge lapte și miere. Cariera Roșiuța este una bună, de viitor. Sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă în această carieră. Este o situație destul de grea privind realizarea stocurilor de cărbune. Încercăm să facem față până la 1 octombrie. Noi am respectat lunar programul de producție. Sperăm să respecte și celelalte cariere. Noi suntem încrezători că, până la 1 octombrie, vom realiza stocurile de cărbune ”, a declarat Constantin David.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.