duminică , 15 septembrie 2019 - 17:03

PROBLEME la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. PLOUĂ IAR prin acoperiş


Reprezentanții firmei din Olt care au realizat investiția în valoare de 2 milioane de euro au fost chemați din nou să remedieze deficiențele.

Deși o echipă de muncitori, venită de la Olt, a făcut câteva reparații, vineri, apa se scurge și acum prin acoperişul sălii și ajunge direct pe parchet. Pentru a nu se deteriora prea rău suprafaţa de joc administratorii au pus găleţi din loc în loc. În plus, plăcile de travertin din fața sălii s-au deplasat. Înainte de sărbători, zăpada abundentă a distrus panourile solare de pe acoperiș. “Este nevoie din nou de reparaţii, deoarece travertinul din faţa sălii lucrează şi plăcile s-au deplasat. În ceea ce priveşte acoperişul sălii, la fel, s-au făcut nişte lucrări, vineri. Ne-au comunicat că o să se mai scurgă apa, deocamdată, o zi, două, vedem, săptămâna viitoare, ce o să se întâmple. Panourile solare au picat din cauza zăpezii înainte de sărbători, acoperişul are o suprafaţă mare, parazăpezi au fost puţine, a venit zăpada mare şi le-a smuls. Le-au recuperat, le repară şi o să le monteze în primăvară. Nu ştiu ce o să se întâmple, dacă se va repeta situaţia, doar Primăria poate da un răspuns, eu am făcut informări, am hârtii. Vineri, a venit o echipă 3 băieţi din partea constructorului să remedieze problemele apărute”, a declarat administratorul Sălii Sporturilor, Mircea Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Festivalul pastoral „Coborâtul oilor de la munte” sărbătorit în acest weekend! Zeci de artiști vor urca pe scenă!

Sărbătoare mare în comuna Baia de Fier în acest weekend. Autoritățile locale și județene organizează …

Un comentariu

  1. ,,vrem o tara ca afara ,, dar sa te implici si sa ti faci datoria ca cei de afara …niciodata !! Vreti indiferent cit Pica dar sa fie ceva,de aceea calitatea in toata tara este aceeasi ! Autostrazi de o iau la Vale,fisuri in toate constructiile,acoperisuri zburatoare,spitale mai bolnave decit pacientii,crese si scoli pline de ,,educatie,, moderna,dottore soferi de taxy,analfabete /ti doctori si,ciobani menegeri,etc s.a.m.d Din pacate aveti ce ati vrut,si veti avea si din acestea tot mai putine ,ptr ca intretinerea si reconditionare se poate face la ceva solid,bun,trainic ! Ne laudam,bem,furma,curvarasim…ne vindem cel mai ieftin in aceasta lume moderna ,crezind ca ,,beamweul ,, este totul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: