PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!


Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care să rezolve problemele grave de cadastru din localitate.

Autoritățile locale sunt nevoite să reia procedurile pentru emiterea titlurilor de proprietate după ce au constatat ceva incredibil. 2000 din cele 2300 de titluri de proprietate emise în perioada anului 2008 au fost eliberate greșit. Primarul comunei Bolboși se plânge că, deși guvernul i-a alocat bani pentru a rezolva problema, nu găsește specialiști. “Avem o mare problemă cu fondul funciar. Sunt foarte multe greșeli la nivelul comunei în ceea ce privește titlurile de proprietate emise. Pentru noi, problema e foarte gravă. Nu avem specialiști în cadastru. Nu găsim pe nimeni care să lucreze o zi-două pe săptămână. Din 2300 de titluri referitoare la vecini, tarlale, forma suprafețelor emise în jurul anului 2008, 2000 sunt greșite. Mai grav este că nu mai avem nici anexele de validare de la vremea respectivă. Va trebui să reluăm procedura de validare. Guvernul a alocat fonduri pentru realizarea unui cadastru general. De doi ani ne chinuim să găsim o firmă care să execute lucrarea”, a declarat Gheorghe Bilea.

loading...
Loading...

Citește și

SONDAJ D.I.M. Cine este POLITICIANUL cu CEA MAI MARE ÎNCREDERE în judeţ

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.