sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 8:33

PROBLEME MARI în PRIMĂRIE. Ce se întâmplă cu SALARIILE ANGAJAȚILOR!


Angajații primăriei Stănești riscă să nu ia leafa luna viitoare din cauza datoriilor mari pe care autoritățile locale le au de plătit firmei Secol.

Datoriile îi dau mari bătăi de cap primarului liberal al comunei Stănești. Ștefan Blideanu nu știe de unde să facă rost de bani pentru a achita arierate de circa 5 miliarde de lei vechi societății Secol, care, anul trecut, a executat lucrări de asfaltare a unui drum. Edilul spune că situația este atât de delicată încât, luna viitoare, ar putea rămâne fără bani pentru plata salariilor. “Avem o problemă mare la Stănești. Avem arierate de circa 5 miliarde de lei vechi la firma Secol, care a executat, anul trecut, lucrări de asfaltare la un drum . Lucrarea nu e finalizată. Firma refuză să continue lucrările până nu vom achita datoriile. Vor să ne dea și în judecată. Sper ca la viitoarea rectificare bugetară să fiu ajutat cu bani de la Consiliul Județean. Din cauza acestor datorii nu am primit nici sume defalcate de la Finanțe. S-ar putea ca, luna viitoare, să nu putem plăti salariile. Există acest risc”, a declarat primarul comunei Stănești.

loading...
Loading...

Citește și

De ASTĂZI legea adopţiei a fost MODIFICATĂ!

Noua lege a adopţiei aduce modificări majore! Principala modificare se referă la sprijinirea financiară a …

2 comentarii

  1. Ba tata,
    Dar când ai vazut cat costa un drum de sat nu te-ai gandit ca nu ai bani?
    Asa procedati in fiecare an, va indatorati, vi se dau bani , achitati si iar va indatorati.
    Va doare in dos de angajati……chipurile ca faceti un drumeag cheltuiti bugetul pe o jumatate de an.
    Acasa asa procedati?

  2. Ha! Ha! Asta -i buna cu angajatii far salarii. Pai pentru ce sajarii ca dac te duci in primaria lu Blideanu gasesti niste patachine care stau cap in cap adunate si s e ranjesc pe telefoane si prostii stau pe la usi si asteapta sa plateasca impozit ca sa le dea bani de salarii . Ba te mai si porcaia mutanta aia de Georgiana si dromaderul ala a liu Cioca ca le deranjezi de la maqsa Asta can gasesti pe cineva in primarie ca e pustiu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.