Procurorii au cerut doi ani şi 6 luni de închisoare cu EXECUTARE pentru Cristian Boureanu!

Procurorii au cerut 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru Cristian Boureanu, la ultimul termen din dosarul în care acesta este acuzat de agresarea unui polițist de la Brigada Rutieră care l-a oprit în trafic. 

Vineri s-a judecat ultimul termen din dosarul de la Judecătoria Sectorului 1, în care Cristian Boureanu este judecat pentru ultraj. Procurorii au cerut 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru Cristian Boureanu. Pentru Laura Dincă, iubita acestuia, acuzată de mărturie mincinoasă, procurorii au cerut o pedeapsă cu amânare, sub supraveghere doi ani, dar şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Totodată, Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noapte în care a avut loc incidentul, a cerut, în instanţă, 200.000 de euro daune.

În fața judecătorilor, Cristian Boureanu a negat că l-a lovit pe polițistul Ovidiu Andrei, în momentul în care a ridicat piciorul. Acesta a negat și faptul că a refuzat să se legitimeze, atunci când polițiștii care l-au tras pe dreapta i-au solicitat acest lucru.

“Nu am refuzat să mă legitimez, nu pot să explic atitudinea lui Andrei Ovidiu de a folosi forţa. (…) Nu am opus rezistenţă. Nu e adevărată acuzaţia că l-am lovit cu genunchiul pe Andrei Ovidiu. Nu l-am atins când am ridicat piciorul, nu l-am lovit când am ridicat piciorul. Doar am ridicat piciorul, şi el s-a ferit. Nu am avut nici intenţia să îl lovesc. Doar am ridicat piciorul. Dacă îl loveam, apărea pe filmare”, a declarat Boureanu în faţa magistraţilor, potrivit Agerpres.

https://www.libertatea.ro/stiri/procurorii-au-cerut-2-ani-si-6-luni-de-inchisoare-cu-executare-pentru-cristian-boureanu-2269520

loading...
Loading...

Citește și

Prinși cum furau lemne dintr-o pădure din Plopșoru!

La data de 13 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au acționat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.