Procurorul i-a restituit cățelul vecinei sale!


Cercetările din dosarul penal de furt continuă Valentin Șerbănoiu, cetățeanul din Târgu-Jiu care s-a decis să microcipeze câinele pe care singur la reclamat la hingheri, a decis vineri să-i restituie patrupedul vecinei sale, asta după ce femeia i-a făcut o plângere penală la Parchet și la IPJ Gorj. Bărbatul a decis, mai exact, că nu mai este cazul să negocieze vânzarea câinelui găsit pe stradă, atât la presiunea poliției cât și a faptului că acest incident ciudat a devenit public.

„Procurorul” de loc din Albeni, de puțin timp locatar al Cartierului Primăverii din Târgu-Jiu, a decis vineri că acest conflict pentru patrupedul vecinei nu-i aduce niciun avantaj așa că a decis să i-l restituie femeii. IPJ Gorj a anunțat că animalul a ajuns în posesia proprietarei de drept dar și că cercetările din dosarul de furt continuă, finalitatea fiind însă cunoscută. Dosarul a rămas fără obiect și astfel cauza va fi clasată. Loredana Toloargă a confirmat spusele Poliției care a anunțat restituirea cățelului proprietarei, femeia considerând cazul închis, acum că patrupedul i-a revenit în îngrijire. Femeia susține că s-a îngrijorat serios că nu-și va mai revedea niciodată câinele, mai ales când acesta a dispărut din curtea vecinului. Câinele de rasa Akita a dispărut cu câteva zile din curtea proprietarei de drept care îl deținea deja de 4 ani. A reapărut în curtea vecinului femeii care l-a și microcipat, luându-l la scurt timp de la hingherii care l-au ridicat de pe stradă. Când femeia i-a regăsit câinele legat în curtea vecinului, respectivul nu a dorit să-i restituie câinele proprietarei și chiar i-a cerut în schimb 3000 de euro. După ce femeia l-a reclamat pentru furt, vecinul a revenit la sentimente mai bune.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: