Procurorul i-a restituit cățelul vecinei sale!


Cercetările din dosarul penal de furt continuă Valentin Șerbănoiu, cetățeanul din Târgu-Jiu care s-a decis să microcipeze câinele pe care singur la reclamat la hingheri, a decis vineri să-i restituie patrupedul vecinei sale, asta după ce femeia i-a făcut o plângere penală la Parchet și la IPJ Gorj. Bărbatul a decis, mai exact, că nu mai este cazul să negocieze vânzarea câinelui găsit pe stradă, atât la presiunea poliției cât și a faptului că acest incident ciudat a devenit public.

„Procurorul” de loc din Albeni, de puțin timp locatar al Cartierului Primăverii din Târgu-Jiu, a decis vineri că acest conflict pentru patrupedul vecinei nu-i aduce niciun avantaj așa că a decis să i-l restituie femeii. IPJ Gorj a anunțat că animalul a ajuns în posesia proprietarei de drept dar și că cercetările din dosarul de furt continuă, finalitatea fiind însă cunoscută. Dosarul a rămas fără obiect și astfel cauza va fi clasată. Loredana Toloargă a confirmat spusele Poliției care a anunțat restituirea cățelului proprietarei, femeia considerând cazul închis, acum că patrupedul i-a revenit în îngrijire. Femeia susține că s-a îngrijorat serios că nu-și va mai revedea niciodată câinele, mai ales când acesta a dispărut din curtea vecinului. Câinele de rasa Akita a dispărut cu câteva zile din curtea proprietarei de drept care îl deținea deja de 4 ani. A reapărut în curtea vecinului femeii care l-a și microcipat, luându-l la scurt timp de la hingherii care l-au ridicat de pe stradă. Când femeia i-a regăsit câinele legat în curtea vecinului, respectivul nu a dorit să-i restituie câinele proprietarei și chiar i-a cerut în schimb 3000 de euro. După ce femeia l-a reclamat pentru furt, vecinul a revenit la sentimente mai bune.

loading...
Loading...

Citește și

Oradea copiază stadionul de la Târgu-Jiu

Oradea face primii paşi în vederea construirii unui nou stadion în oraş. Primarul Ilie Bolojan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: