Procurorul Uncheşelu l-a ameninţat pe fostul director Graure că va face 15 ANI de PUŞCĂRIE dacă nu-i denunţă pe Ponta, Şova şi Ciurel

BOMBA IN DOSARUL PONTA – Directorul Complexului Turceni, Laurentiu Graure, a demascat la ICCJ practicile staliniste ale procurorilor DNA. Graure a dezvaluit ca Jean Uncheselu l-ar fi santajat sa-l toarne pe Ponta, sub amenintarea ca-l va aresta si arunca 15 ani in puscarie. Graure acuza ca dupa ce l-a refuzat pe Uncheselu i s-a dat calitatea de suspect. Recent, tot la ICCJ a fost dat in vileag si modul in care DNA a executat-o pe Alina Bica pe un denunt facut sub presiunea catuselor.

Laurentiu Octavian Graure, fost director economic al Complexului Energetic Turceni, trimis in judecata impreuna cu fostul premier pentru abuz in serviciu, a devoalat la instanta suprema cum ar fi fost santajat si presat de vestitul procuror Jean Uncheselu (foto) sa il toarne pe Victor Ponta. Graure a dezvaluit ca ar fi fost chemat la o discutie de Uncheselu, discutie care ar fi durat circa 3 ore. Cu aceasta ocazie, sustine Laurentiu Octavian Graure, Jean Uncheselu i-ar fi cerut sa declare ca are cunostinta despre o intelegere intre Dan Sova, Laurentiu Dan Ciurel, fost director general al CE Eovinari, si Victor Ponta. Acum, lucrurile devin si mai interesante. Graure le-a relatat judecatorilor ICCJ ca in momentul in care i-a spus procurorului DNA ca nu are cunostinta despre o asemenea intelegere, Jean Uncheselu l-ar fi amenintat ca il va aresta si arunca 15 ani in puscarie: “M-a intrebat ce stiu de intelegerea dintre Ciurel, Ponta, Sova si cati bani au luat fiecare. Mi-a zis ca ma aresteaza 15 ani”.

Sursa Lumea Justiţiei

loading...
Loading...

Citește și

Anunț de la ANAF pentru toți gorjenii

Joi, 25 octombrie 2018, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj în colaborare cu Consiliul Judeţean …

Un comentariu

  1. Graure poate sa spuna orice vrea ! Acum , am mai vazut si noi filme americane , in care acuzatul isi negociaza cu procurorii o pedeapsa mai usoara ! E o practica LEGALA ! De la pedeapsa maxima , in functie de cooperare cu autoritatile , se reduce din condamnare ! Graure poate ca spune adevarul , dar cu alta nuanta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.