Proiect al UCB Tg-Jiu: „Cântece de Crăciun din Gorj și de dincolo de Dunăre”


Universitatea „Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu, în parteneriat cu Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Serbia, Liga Studenților din UCB și Asociația Studenților Timoceni de la Târgu-Jiu, a organizat în data de 13 decembrie proiectul-eveniment „Cântece de Crăciun din Gorj și de dincolo de Dunăre”.

În cadrul proiectului-eveniment un grup de elevi și studenți etnici români din Serbia au participat la cercul studențesc al specializării de Inginerie și management în alimentație publică și agroturism cu tema: Obiceiuri și tradiții de Crăciun. Activitatea derulată a constat într-un spectacol de cântece si prezentări de obiceiuri românești, precum și de degustări de produse tradiționale românești.
Proiectul a mai cuprins participarea elevilor și studenților etnici români din Serbia, împreună cu studenții de la Liga Studenților din UCB la un colindat în instituții din Târgu-Jiu, iar în cursul serii au participat la evenimentul organizat de Biroul Erasmus din universitate: International Culture Night.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.