PROIECT de lege care ar putea AJUTA CEO, VOTAT în SENAT


Senatorul PSD a anunţat, pe pagina de socializare, că Senatul a adoptat, miercuri, propunerea legislativă prin care CE Oltenia va fi scutit de la plata certificatelor verzi.

Florin Cârciumaru a precizat, pe facebook, că măsura ar ajuta CE Oltenia, în sensul că va aduce economii anuale de 5 milioane de euro producătorului de energie pe bază de cărbune. După votul din Senat urmează ca proiectul să fie supus la vot şi în Camera Deputaţilor, care este for decizional. “Am votat, astăzi (nr. miercuri), în plenul Senatului pentru proiectul de lege prin care Complexul Energetic Oltenia va fi exceptat de la plata certificatelor a consumului de energie electrică pentru extracţia, prepararea și manipularea cărbunelui. În plenul Senatului, secretarul de stat din cadrul Ministerului Energiei, domnul Doru Vișan, a susținut proiectul de lege inițiat de către mine alături de colegii de la PSD Gorj, Scarlat Iriza și Mihai Weber. Modificările legislative vor ajuta considerabil producătorul de energie pe bază de cărbune și vor aduce economii anual în valoare de peste 5 milioane de euro, după cum au apreciat specialiștii financiari de la Complexul Energetic Oltenia. De modificările Legii 220/2018 vor beneficia Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara și CET Govora, cele trei mari companii deținând în total un număr de peste 20.000 de salariați, activitatea acestora desfășurându-se în cinci județe ale țării”, a declarat senatorul PSD.

loading...
Loading...

Citește și

Rotaru, Stan și Mosor își caută partid. UNPR și ProRomânia, recycle bin!

Unele dintre cele mai controversate personaje publice ale Gorjului își caută susținere politică, în această …

Un comentariu

  1. Florin Carciumaru chiar se implica. Chiar e cel mai muncitor parlamentar de la Gorj, asa cum a fost si la primarie. Jos palaria! Atii fac figuratie, asta sa nu mai vorbin de parlamentarii din fosta legislatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.