Proiect în PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: Clinica Veterinară Mobilă vine în Gorj!

Sterilizarea-caini-pisici

Asociația Pro Animals din Târgu-Jiu demarează, la jumătatea acestei luni, un program de sterilizare și castrare gratuită a câinilor și pisicilor din Gorj, prin intermediul singurei Clinici Veterinare Mobile existente în județ. Inaugurarea Clinicii Mobile va avea loc pe data de 14 iulie, iar în perioada 15-20 iulie aceasta se va afla în câteva mini-campanii în mai multe localități din județul Gorj.

Aceasta a fost achiziționată de către Asociația Pro Animals, în luna mai 2016,  cu ajutorul organizației Pro Animals Finlanda, din dorința de a veni în sprijinul autorităților, dar și a cetățenilor, cu o soluție eficientă, umană și civilizată pentru rezolvarea problemei câinilor și pisicilor fără stăpân. Este singura Clinică Mobilă din țară, deținută de către un ONG de profil, dotată la standarde europene, cu echipament necesar intervențiilor chirurgicale. Scopul principal al programului desfășurat de Clinica Veterinară Mobilă este controlul reproducției și reducerea, în timp, a numărului animalelor fără stăpân, prin derularea unor Campanii de Sterilizări Gratuite a câinilor și pisicilor, în colaborare atât cu Primăriile din județul Gorj, cât și cu persoane private/ONG-uri/instituții. Programul este unul de stopare a fenomenului, de prevenție pe termen lung, de îmbunătățire a calității vieții animalelor și de responsabilizare și conștientizare a cetățenilor. „Clinica Veterinară Mobilă se va deplasa oriunde în județ, acolo unde există cereri, drept urmare așteptăm ca Primăriile interesate, dar și iubitorii de animale, să ne contacteze. Acest program va fi oferit gratuit, în limita fondurilor disponibile, cu susținerea organizațiilor partenere din Finlanda și Germania”, a spus Patricia Paraschiv, medicul veterinar care se ocupă de Clinica Mobilă. Inaugurarea Clinicii Mobile va avea loc pe data de 14 iulie 2016, iar în perioada 15-20 iulie aceasta se va afla în câteva mini-campanii în mai multe localități din județul Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Soția interpretă a unui om de AFACERI din Târgu Jiu, REFUZĂ să cânte la nunți și botezuri!

Frumoasa interpretă nu cântă la nunți și botezuri, deși cei mai mulți dintre colegii ei …

Un comentariu

  1. In sfarsit, dna Carmena Serbanoiu a reusit sa-i dea de lucru fiicei, printr-un ONG. Hai ca-i prea pompos, daca nu chiar prea mult zis”Clinica Veterinara mobila”.O clinica veterinara are dotari si spatii prea multe ca sa aiba loc pe o masina. Laudabila actiunea. Daca-i moca,cu placere. Da tot pe banii celor de afara se castreaza. Dnei medic veterinar,îi uram bafta, ca la examene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.