Proiect pentru eficientizarea serviciilor publice oferite către cetățeni

primaria-cmyk

La sediul Consiliului Județean Gorj a fost lansat, la sfârșitul săptămânii trecute, un proiect care are ca scop eficientizarea serviciilor publice oferite cetățenilor, proiect implementat pe Axa prioritară pentru POS Creșterea Competitivității Economice, dar și pe Axa III Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru Sectoarele Privat și Public. Valoarea totală a Proiectului care face obiectul finanţării nerambursabile este 6.560.000 lei din care: valoare totală eligibilă în sumă de  6.542.997,56 lei și valoare neeligibilă în sumă de  17.002,44 lei.

Proiectul se va desfășura în localitățile: Târgu Jiu, Rovinari, Negomir, Dăneşti, Băleşti, Bîlteni, Ţicleni, Drăgotești, Turcineşti, Urdari, Bălăneşti, Godineşti, Schela, Hurezani, Licurici, Alimpeşti. Obiectivul general al proiectului constă în implementarea unor soluții de e-guvernare, prin completarea și îmbunătățirea infrastructurii actuale a unităților administrative cu sisteme performante, capabile să asigure o platformă operațională eficientă, ce va deservi atât actul administrativ, cât și serviciile publice oferite în sprijinul cetățenilor și al mediului de afaceri. În realizarea obiectului general al proiectului au fost identificate pentru implementare următoarele obiective specifice: eficientizarea activităților interne ale instituțiilor publice, prin optimizarea gestionării principalelor fluxuri de activităţi şi date, utilizând mijloace specifice TIC, îmbunătățirea interacțiunii cu beneficiarii actului administrativ, prin dezvoltarea de servicii publice online.
De asemenea, se dorește implementarea unui sistem informatic integrat, interoperabil și interconectat pentru gestionarea Registrului Agricol în format electronic şi a altor servicii specifice administraţiei publice locale (partenerii din proiect), precum şi instruirea corespunzătoare a personalului intern, în vederea asigurării utilizării și actualizării corecte a sistemului informatic și a conținutului informațional.

loading...
Loading...

Citește și

Cum să îți depozitezi corect pantofii

Chiar dacă suntem chiar în mijlocul sezonului rece, perioadă în care de regulă încălțăm doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.