Proiecte europene pentru elevii CNTV

tudor-1

Vineri, 1 noiembrie, Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment în cadrul căruia au fost prezentate informaţii referitoare la derularea a două proiecte europene implementate de către instituţia de învăţământ. Este vorba despre Proiectul Bilateral Comenius „Europa, povestea mea” şi Proiectul Multilateral Comenius „Împreună într-o Europă unită”, ambele proiecte fiind coordonate de către profesorul Teodora Dragotă.

Proiectul „Europa, povestea mea” se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, având ca obiective de bază dezvoltarea capacităţii acestora de a comunica în limbi străine, prin limbajul comun al poveştilor, promovarea creativităţii elevilor, instruirea acestora într-o atmosferă interculturală destinsă şi distinsă.
Proiectul „Împreună într-o Europă unită” este o cooperare multilaterală între şase şcoli europene, ca urmare a vizitei elevilor CNTV la Parlamentul European de la Strasbourg. În acest proiect, printre partenerii CNTV se numără instituţii de prestigiu din Olanda, Portugalia, Italia, Turcia, Istanbul sau Polonia.
La evenimentul derulat vineri au luat parte atât cadrele didactice şi elevii CNTV, cât şi părinţi sau reprezentanţi ai autorităţilor locale.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.