duminică , 15 decembrie 2019 - 20:51

Proiectul „O masa caldă la școală”, tot mai aproape de a fi pus în aplicare


Proiectul de lege prin care elevii urmează să primească o masă caldă la școală, în loc de lapte și corn, a fost adoptat tacit de Senat.
Mai exact, este vorba despre propunerea legislativă privind programul de alimentație sănătoasă pentru elevii din învățământul obligatoriu primar și gimnazial, de stat și privat, care presupune generalizarea unui program de alimentație sănătoasă în școli.
În acest fel, elevii vor beneficia de un pachet alimentar în valoare de 10 lei – masă caldă sau un pachet diversificat acolo unde nu există cantine sau săli de mese în loc de lapte și corn.
În prezent, elevii beneficiază doar de programul „Cornul și laptele”, care a fost introdus în școli începând cu anul 2002. Beneficiarii programului sunt copiii din grădinițe și din școli generale. Media beneficiarilor este de peste două milioane de copii anual.
loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: