duminică , 20 octombrie 2019 - 7:26

Promovabilitate de 61,27% în județul Gorj la Bacalaureat 2019. Care este liceul unde un SINGUR elev a promovat BAC-ul!


Promovabilitatea judeţului Gorj la Bacalaureat 2019 este de peste 60%. Dintre cei 3350 de elevi înscrişi la sesiunea din vară, doar 3111 au fost prezenţi pentru a susţinue examenul maturităţii. Dintre aceşti, 1202 de elevi nu au reuşit să promoveze, iar trei persoane au fost eliminate din sala de examen. Nu au lipsit nici mediile de 10 de la nivelul judeţului. Trei eleve de la Colegiul Naţional Spiru Haret Târgu Jiu, Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, respectiv Colegiul Tehnic Motru au promovat cu brio examenul.
Liceul din Târgu Jiu cu cea mai mare promovabilitate este Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu cu un procent de 99,16%, urmat de Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu 98, 34%, Colegiul Naţional Spiru Haret Târgu Jiu 96,12% şi Colegiul National George Coşbuc din Motru 90,96%.
La polul opus se află Liceul Tehnologic din Stoina unde doar un singur elev a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. Zece candidați s-au înscris la examen, dar doar o elevă a obținut peste 6, media necesară ca să poată fi declarată „admisă”.
loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

3 comentarii

  1. Ne plîngem ca este mica probabilitatea la bac ,învățământul este la pământ, elevilor le sunt predate materii de profesori care nu au ce cauta la catedra care la titularizare au note de 3si 4 .Asta nu e asa grav dar faptul ca nici nu vin la ore domnii profesori e si mai grav .Tipa doar ca salariile in invatamant sunt mici .Dacă nu faci pregatire nu reușești, oare generațiile mai vechi cum reușeau fara pregatire ,inseamna ca învățământul este praf.

  2. LICEELE INDUSTRIALE TRANSFORMATE IN SCOLI DE MESERII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: