PROPUNERE: TOȚI SALARIAȚII din CEO să primească CREȘTERI SALARIALE!


• FONDUL de echilibrare al salariilor ar urma să fie împărțit de DIRECTORII de sucursale

Vicepreședintele Sindicatului Mine Energie Oltenia vrea ca toți salariații Complexului Energetic Oltenia să beneficieze de majorări salariale.

Jan Popescu spune că va solicita administrației CEO ca fondul de echilibrare al salariilor să fie distribuit directorilor de sucursale și împărțit salariaților în urma unor discuții cu liderii sindicali. Liderul SMEO îi taxează pe sindicaliștii din FNME care spun că Sindicatul Mine Energie Oltenia se opune echilibrării salariale în CEO. „E un lucru fals că Sindicatul Mine Energie Oltenia se opune echilibrării salariilor. Noi, spre deosebire de alții, solicităm o creștere salarială pentru toți salariații. Colegii mei din FNME spun că echilibrarea trebuie să fie făcută doar pe salariile minime. Domnul Pârvulescu a spus că, din calculele pe care le are dumnealui, doar 2000 de salariați ar beneficia de echilibrare salarială. Și, atunci, noi, din fostele complexe, care avem o clasă de salarizare mai mare decât colegii din fostul SNLO ce facem, stăm? Trebuie să primească toți salariații din complex creșteri salariale. Fondul de echilibrare trebuie pus la dispoziția sucursalelor, nu trebuie lăsat la grămadă. Se stabilește o sumă de către administrație și sindicate, se înmulțește cu numărul de salariați care există în fiecare sucursală, și pe care îl împărțim. Noi trebuie să ne reglăm în interiorul nostru. De ce să ne regleze alții? Solicităm să ne reglăm noi, fiecare sucursală în parte”, a declarat Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

2 comentarii

  1. Boza un fariseu viclean

    Cât timp va fi sef la resurse umane Olaru si Boza bosul suprem, creșteri salariale pentru toată lumea nu vor fi .

  2. Este ceva normal sa creasca slarile de la clasa 32 in jos maxim,ca pana aici diferenta dintre clase este foarte mica,peste 32 deja creste difernta dintre clase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.