sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:58

PROTOCOL pentru CREŞTERILE salariale la EMC Jilţ! Cum se vor împărţi banii!


Toate cele patru organizaţii sindicale care funcţionează în EMC Jilţ şi conducerea Exploatării au încheiat, ieri, 28 martie, un protocol în baza căruia se vor acorda creşterile salariale din a doua etapă a armonizării veniturilor.

Astfel, conducerea EMC Jilţ , reprezentată de directorul Cosmin Mihai Ceauşescu şi Sindicatul Mine Energie Jilţ Turceni, afiliat la FNSE „Univers”, reprezentat de Adrian Marciuc, Sindicatul Renaşterea Jilţ Sud, afiliat la FNME, reprezentat de Ion Popescu, Sindicatul Liber al Salariaţilor din CEO, reprezentat afiliat la FNME, de Ion Bogdan Bejinaru, Sindicatul Muncitorilor Dreptatea Jilţ, afiliat la FSLI Energetica, reprezentat de Ştefan Neferu, au convenit următoarele:
La nivelul EMC Jilţ, fondul de salarii alocat pentru etapa a doua de armonizare a salariilor , fără transferul contribuţiilor, se va distribui cu menţiunile:
– fiecare salariat va beneficia de o majorare de minimum 100 de lei la salariul de bază, cumulată în cele două etape de armonizare salarială.
– suma maximă de care pot beneficia salariaţii în această etapă nu va depăşi suma de 350 de lei la salariul de bază.
– simularea privind armonizarea salariilor cât şi semnarea actelor adiţionale la CIM – ul salariaţilor se va face de către: şeful structurii organizatorice, şeful entităţii organizatorice, cu participarea obligatorie a liderului de sindicat.
Pentru o evaluare corectă a activităţii salariaţilor, şeful entităţii organizatorice va consulta şeful ierarhic superior al acestora. De asemenea, la propunerile de armonizare se va avea în vedere rezolvarea situaţiilor argumentate sesizate în prima etapă. Salariaţii care în prima etapă de armonizare au beneficiat de creşteri salariale mai mari de 250 de lei la salariul de bază corespunzător clasei negociate, pot beneficia în a doua etapă de o creştere de maximum 130 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: