PROXENETUL acuzat că a determinat mai multe tinere să se prostitueze S-A CĂSĂTORIT ÎN PUȘCĂRIE cu FIICA unui POLIȚIST


Bogdan Șalapa, tânărul arestat, în august 2015, după ce a determinat mai multe tinere, să practice prostituţia în ţară şi în străinătate, s-a căsătorit, la finele săptămânii trecute, în spatele gratiilor, cu Diana, fiica purtătorului de cuvânt al DSP Gorj, Elena Pițian. Urarea tradițională ”Casă de piatră!” nu a fost tocmai una potrivită, în condițiile în care cununia civilă a avut loc între zidurile penitenciarului, iar mirele este în așteptarea sentinței judecătorilor.


Tribunalul Gorj va pronunța, joi, 6 aprilie, soluția în dosarul în care Bogdan Șalapa este judecat pentru comiterea infracțiunilor de aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a determinat 19 tinere, dintre care patru minore, să se prostitueze, iar banii însuşiţi de la acestea i-a investit într-un club de noapte din Tg-Jiu şi în limuzine de lux.
Instanța a amânat deja pronunțarea de două ori în acest caz, așa că, cu exact o săptămână înainte de a-și afla sentința, Bogdan Șalapa a trecut prin emoțiile căsătoriei. Cea care a trecut peste acuzațiile din rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT, dar și peste o eventuală condamnare a acestuia, este Diana Pițian, fiica purtătoarei de cuvânt a Direcției de Sănătate Publică Gorj. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost acceptată, în final, și de tatăl Dianei, polițist local, care și-a însoțit fiica, în spatele gratiilor, într-unul din cele mai importante momente ale vieții.
Cei doi au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă chiar în penitenciar, iar mai apoi a avut loc și o petrecere, la un restaurant din centrul orașului, însă de la chef a lipsit tocmai mirele.

Loading...

Citește și

ISU Gorj, la bilanţ: Aproape 5000 de intervenţii SMURD în 2019

Reprezentanții ISU Gorj și-au prezentat bilanțul activității, pentru 2019. Din cele peste 7900 de situații …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.