PSD e-n tot și-n toate, până și în sindicate! Șefa femeilor din SMEO Rovinari e șefă și peste pesedistele din oraș!


Este, deja, de notorietate că partidele dețin puterea și influența la vârful sindicatelor din România, iar liderii acestora au ajuns să ocupe funcții de demnitate publică, cu susținere politică.
La finele săptămânii trecute, femeile de la Termocentrala Rovinari, membre ale Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO) și-au ales, prin vot ”liber”, un nou lider, însă coincidența face ca doamna care le va reprezenta în următorii patru ani să fie tocmai președintele organizației de femei al PSD Rovinari.

Salariatele de la Sucursala Electrocentrale Rovinari a CEO, membre ale SMEO și-au desemnat, după al doilea tur de scrutin, un nou lider. Luminița Diaconu a obținut 56 de voturi din cele 89 exprimate și va reprezenta, în următorii patru ani, sindicalistele din Departamentul Energie al sindicatului.
Luminița Diaconu este și președinte al organizației de femei a PSD Rovinari și a candidat, la alegerile din 2016, pe lista partidului, pentru un post de consilier local la Rovinari.
Aceasta este cunoscută ca o activistă înflăcărată a social-democraților, iar imagini din timpul acțiunilor electorale trecute au fost făcute publice pe o rețea de socializare. Diaconu activează de ani buni în PSD, din vremea în care se împărțeau plase electorale și, de-a lungul timpului, s-a fotografiat cu liderii naționali și locali ai partidului în campaniile din Rovinari.

Departamentul Energie al SMEO e condus de Jan Popescu, unul dintre liderii despre care s-a spus că are fimă de transport persoane care derulează contracte cu CEO. Sindicalistul a fost cooptat ca asociat cu 50% și administrator al societății Eveline SRL, iar un an mai târziu acesta s-a retras din cele două calități deținute în firmă, acestea fiind preluate de alte două persoane. Societatea încă prestează activități de transport pentru CEO, în asociere cu alte firme puternice din Oltenia. Mai trebuie spus că SMEO a fost înființat, în urmă cu cinci ani, de personaje care au deținut funcții cheie în CEO, dar și în PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, în BLOCAJ total, la nivel decizional! Vezi ce anume a determinat această situație la vârful companiei energetice!

Situație fără precedent la CE Oltenia, după ce Oficiul Regitrului Comerțului a amânat validarea mandatelor …

3 comentarii

  1. Si papagalu ala de ridica cupa din poza cu Ciurel, e in PSD Rovinari si e si lider la SMEO

  2. Spre dictatură

    Ori politică ori sindicat.Cum mai reprezinti oamenii când tu ești slugă la partid.Rusine!

  3. Costi Constantinescu

    Intreb și eu, pentru o vecină de 30 de ani, la Gorj mai există PNL(PD, PD_L, PL_D, pnl) ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: