duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:10

PUZ-ul pentru Billa a fost scos de pe ordinea de zi

sedinta-cl

Proiectul privind Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al Căii Eroilor a fost scos de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliu Local din 2013, care a avut loc ieri. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Târgu Jiu, amânarea a fost necesară pentru a completa documentaţia cu anumite puncte de vedere. Prin aprobarea noului PUZ pentru zona respectivă, Consiliul Local avizează construirea unui supermarket Billa, chiar lângă Calea Eroilor, în spatele Bibliotecii Judeţene. Pentru ridicarea investiţiei este necesară demolarea unor case cu valoare arhitectonică, lăsate în paragină. Proiectul este în continuare controversat, iar Consiliul Local urmează să se pronunţe în legătură cu acesta în următoarea şedinţă. Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că au mai fost depuse câteva propuneri din partea cetăţenilor din municipiu şi este necesară analiza acestora. „Am decis să fie scos de pe ordinea de zi, pentru că după ce au avut loc comisiile, vineri, au mai fost idei de discutat, dar se terminaseră comisiile. Până specialiștii se vor uita și pe sugestiile noi, va fi amânată”, a afirmat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.