RĂSTURNARE de SITUAŢIE la CE Oltenia! CINE va conduce COMPANIA

CEO-directori

Nimic din ce s-a scris în ultimele două săptămâni despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla la CE Oltenia nu s-a materializat ieri. Actualul Consiliu de Supraveghere a decis ca actualul Directorat să rămână în forma de până acum.

În lipsa unor comunicate oficiale ale Consiliului de Supraveghere, Directorat sau Ministerul Energiei, aflăm pe surse că şedinţa nu a schimbat cu nimic formula de conducere a CEO dar că supraveghetorii au rămas după şedinţă cu Remus Vulpescu, la discuţii.

Doar pe surse

Să recapitulăm: toată presa din judeţ a aflat pe canale neoficiale că supraveghetorii au cerut demisia Directoratului. De asemenea, că cei care au dus curs invitaţiei supraveghetorilor au fost Ionel Ilie, preşedinte de Directorat, şi Ovidiu Bălăcescu, membru. În aceeaşi manieră s-a sugerat că directorii de divizii, Laurenţiu Ciobotărică şi Daniel Antonie, urmau să fie revocaţi, aceştia nesemnându-şi demisiile cum au cerut supraveghetorii. În final, jurnaliştii din Gorj au primit informaţia pe surse că Remus Vulpescu va fi numit în Directoratul CEO şi că acesta va fi şi preşedintele acestui for.

S-au sucit

Indiferent dacă informaţiile primite de presa din Gorj au fost reale, ceea ce s-a concluzionat în şedinţa CS de ieri a fost că e bine pentru CEO ca, deocamdată, Directoratul să rămână cu directorii Ionel Ilie, Daniel Antonie, Laurenţiu Ciobotărică, Ovidiu Bălăcescu  şi Klaus Leiders – după caz,  în aceeaşi formaţie. Esenţial este că şi aceasta este o informaţie primită pe surse de jurnaliştii din judeţ.Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

17 comentarii

 1. Vesnica problema tehnocrata, finalizarea. Se repeta scenariul reorganizarii CEO care pe hartie este gata din februarie iar in practica este zero..

 2. Ca si pana acum , nimeni. Ce astia sunt conducatori? N-au nimic in cap si nu fac decat rau companiei, si din pacate pe bani multi.

 3. Cred ca aceasta companie ar functiona la fel de” bine”,fara toti sefii ,din esaloanele 1,2,3 si4.Ba chiar mai bine!Merita incercat.

  • Cu șefii din eșaloanele următoare ce facem, Enceladus? Cum care??! Eșaloanele 5-8, cum ar fi cei din diviziile ” sătești” si ” onoare” ! Din vidul de putere, anarhic după umila mea pricepere, revoluționar după tine luam in calcul avantul si înalta conștiința muncitorească de pe plaiurile gorjenești,se poate si zic si eu sa încercam! FARA ȘEFI! Dar vin si eu cu o propunere! Hai sa încercam si fara muncitorii aflați la o distanța mai mare de 35 km de locul de munca, economie la transport! Stai, știu cum facem! Trecem, pentru eficientizare si contând pe înaltă conștiința , la programul de lucru de 85 de ore! Sa vina lăcătușii o zi, in următoarea electricienii, curățenia sâmbăta si duminica! Sau sa mai încercam ceva, ținând cont de teoria influentei universale a evenimentelor , oricât de insignifiante? Crezi ca are vreun efect asupra activității din cariere si temperaturii din cazan viteza ta de rotație? Atunci, daca DA, te învârti si tu mai cu talent? Sa te citez:” Merita încercat”!

  • Ai putea merge drept, chiar mai drept, fără cap pe umeri? Încearcă, cred c-ai făcut-o dacă ne luăm după comentariul tău, și spune-ne și nouă cum a fost!

 4. Gorbele după cum scrii trecuși pe la cazanul cu boasca, tu crezi ca navetiștii se școală la ora 4 din dragoste ptr partide si conducatorii si fac naveta peste 50 km unii, nu dragul meu nu au alternativa, dar macar sa știi ca sunt conștiincioși nu fura si vin zii de zi la munca.Dar spuuneți cei din buricul târgului care fura de sting de cate ori pe an trec prin termocentrale sau cariere sa vadă ca nu sant piese ,nu e echipamente si de ce crezi ca vor sa mute sediul la bucale !? Sigur nu ptr a vizita mai des locurile de munca ci pentru a jecmăni totul si a nu se vedea si ptru a nu fi cunoscuți si trași la raspundere.Gorgel mai bea apa !

  • Stimati, navetist si NT sau TN același drac! Sunteti exact modelul celui pe care inepțiile mall-ului cu 15 Sali de cinema va fac sa greșiti întotdeauna sala si filmul! Nu ati înțeles nimic din postarea mea, după frazeologie postării voastre nici nu aveați cum ! Sa va întreb si eu ceva! Înțeleg ca va treziți la 4, faceți naveta, nu furați de la locul de munca,veniți zilnic la serviciu, constatați ca nu aveti echipamente, dar CEVA DE MUNCA nu găsiți, sa faceți si voi ceva rentabil pentru societate, nu doar sa duceți ” paine la copii”? Singura voastră grija e unde e sediul societății, de parca ar fi treaba voastră si cine e tras la răspundere! Dar voi? Ce beneficiu are țara, bugetul ,societatea ca va treziți vou si mergeți ” la serviciu”? – ALO?? Ce faci vere? – NIMIC, LA SERVICIU!

 5. Domnule George,am impresia ca faci parte din aceste prime 4 esaloane ,care au agiomerat pana la refuz organigrama si sediile administrative ale companiei,STAREA deplorabila in care se afla societatea nu se datoreaza esaloanelor5-8,asacum insinuezi,ci managementului de proasta calitate ,, care nu -i apanajul proletariatului, Te informez ca nu sunt proletar ,nici revolutionar,sigur am mai multa scoala decat tine ,scoala adevarata ,absolvita in anii 80 la o universitate adevarata,nu am lucrat vreodata in minerit.Este bine sa utilizezi corect logica gandirii si vorbirii limbii romane,chiar daca nu te vede cineva.Si nu uita,ce-am spus la ora 8:51,ramane valabil.

 6. Stimate domn, sunt absolvent al unei facultăți din anul 1979, cu subiecte de gradul 1 la admitere, daca ai fost la scoala știi care erau acelea, vorbesc de învățământul tehnic, medicina si dreptul nefiind pe lista mea de obtiuni! Sunt inginer, nu am lucrat in minerit niciodată, am foști colegi cărora le plâng de mila!Intrebarea de ce Enceladus , a ” șaptea orara la căruța”? Cu greu după atitudine, ai reuși sa prestezi in zona in care lucrez eu,cu siguranta nu la ultimul etaj !!Locul unde sunt birourile managerilor!

 7. Stimate domn GEORGE,MANAGERII adevarati au birourile la etajul 1,altittudinea punandu-le in pericol oxigenarea creierului,fiind pusi in situatia sa ”presteze”prost.Mai mult, pot interefera cu campurile electromagnetice ale tranceiverelor pe unde decimetrice de la telefonia mobila ,uzandu-i mult prea devreme.Daca ai biroul la ultimul etaj ,schimba-l urgent ,te poate afecta ireversibil !

  • Pot sa numesc teribila facultate pe care ati absolvit-o domnia voastră cu o probabilitate de 97%! Asta ca urmare a faptului ca am constatat ca nu ati fost in ultimii 25 de ani la vreo societate condusă da MANAGERI! Adică granițele ” cunoașterii ” dumneavoastra managerială are granița la Milostea , Filiași, Motru si Hațeg! Facultatea urmată se încadrează in același areal, altfel de unde deprinderile proletcultiste de a împarți angajații unei societăți in clase sociale! ” Nu sunt proletarii de vina, sa continuam fara managerii din eșaloane…” Miroase de departe a semidoctism , managerii nu sunt ” eșalonați” , MANAGERUL e unul singur, sau o echipa de management!! Restul elucubrațiilor nu ma interesează, sunt doar elementele unei demonstrații fara echivoc a elementelor care au adus Gorjul in general si C.E.O ,in special in situația disperata: prostie,bsemidoctism ,incompetenta! Concluzia e clară: societatea unde prestez eu NU are antene GSM, MANAGERUL are birou la etajul 11 , impreuna cu echipa managerială! Din pacate,ati rămas cu memoria întipărita la etajul unde avea primul secretar biroul! Si cu inteligenta tot de „etajul 1”!

 8. TN, iar esti in alt film!!Obtiune nu provine de la a opta, era vorba de meseria obținută in urma absolvirii! Esti absolvit, nu absolvent😀

  • O fi și așa dacă ai tu permisiunea să îmbogățești dicționarul cu neologisme.Oricum,era cazul să-l înregistrezi.PS.Orice om greșește. Cei cu cap (cei la care se vede că sunt ingineri fără a fi nevoie să strige în gura mare) și caracter ridică mâna și recunosc.Ceilalți vin cu justificări ridicole, nefiind capabili de un gest frumos și-și saltă tot mai sus coada plină de râie.

 9. Absolvit ca urmare a faptului ca am constatat ca citești cu atentie, notezi, nu deranjezi cursul, nu-ți miros picioarele, chibitarul perfect!!Prestezi cu norma întreaga sau cu drepturi de autor? Mirosi a postac de la 5 km! Nu e însă de rău, e si asta o meserie, ai timp sa citești, evoluezi! Succes

 10. stimate g. Incearca sa te pensionezi ,munca la et. 11 te-a obosit,esti incoerent ,te contrazici,esti tot timpul intr -o stare conflictuala cu cei din jur,epatezi fara masura,Incearca sa citesti cand ai timp cate ceva din Hegel ,Kant,Cioran,si chiar Marx.Daca vezi ca esti in revenire la normal ,incearca sa mesteci Teoria relativitatii generale,pt.a te ilumina, dar nu inainte de a privi la black hall-ul din centrul galaxiei.Facand toate astea ai toate sansele sa te vindeci.Hai pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.