RAZIE cu mascați în Piața Centrală din Târgu-Jiu


IPJ Gorj a organizat, miercuri, o acțiune de amploare în Piața Centrală din Târgu-Jiu, la care au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, criminalitate economică, investigații criminale și mascați din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale. Potrivit reprezentanților Poliției, razia a fost efectuată pentru luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care nu respectă legislația privind faptele de comerț, ordinea și liniștea publică, precum și circulația pe drumurile publice.

„Acțiunea a avut ca scop depistarea și combaterea infracțiunilor de comerț ilicit, a infracțiunilor contra patrimoniului și a celor comise cu violență, a infracțiunilor la regimul rutier și activitatea de piraterie în domeniul transportului de marfă și persoane, precum și pentru identificarea persoanelor predispuse la săvârșirea de infracțiuni, acte de cerșetorie și vagabondaj. În urma activităților desfășurate au fost verificate 19 societăți comerciale, fiind constatate două infracțiuni și aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.500 de lei, verificate peste 40 de autovehicule, legitimate peste 85 de persoane, cinci persoane fiind conduse la sediul poliției pentru identificare și amprentare. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 2.500 lei. De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Prevenire au efectuat o activitate informativ – preventivă pe linia prevenirii infracțiunilor de înșelăciune, a furturilor din buzunare, poșete și genți și a furturilor din locuințe, fiind distribuite pliante cu informații și recomandări și purtate discuții pe aceste teme cu cetățenii prezenți în Piața Centrală”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Oamenii legii au precizat că, în perioada următoare, vor fi continuate acțiunile de acest gen pe raza județului Gorj, pentru creşterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni și asigurarea unui climat de legalitate a mediului de afaceri.

loading...
Loading...

Citește și

Cântăreț bisericesc, prins cu substanțe etnobotanice la Târgu-Jiu! Acesta nu era singur: „Nu erau coerenți în vorbire și nu își păstrau echilibrul”

Doi tineri din Târgu-Jiu, un minor de 16 ani și un student la Teologie, care …

5 comentarii

  1. Piata este civilizata,deranjant este faptul ca esti agresat, incepand din parcare,de tigani care iti „ofera” fel de fel de lucruri,multe second hand pana la telefoane,ceasuri,cazane de tuica,burlane,etc. si asta desi in sensurile giratorii sau chiar in intersectia de la piata sunt uneori cate 2-3 „politisti” locali care freaca menta,de multe ori incurcand circulatia si care au,conform lui Coarna,salarii incepand de la 4000 de lei,dar nu supravegheaza absolut deloc actele de „comert” ilegal si nici agresarea la propriu a cetatenilor!Romanescule,auzi,poate faci ceva in sensul acesta,nu doar sensuri giratorii….!!!

  2. Politia doarme in cisme , tot timpul suntem agresati de diversi posesori de autoturisme care fac transporturi de persoane fara nici o autorizatie cu masini fara ITPuri . Cel mai agresiv este unul burtos cu parul alb am inteles cal cheama Ioan Bunescu cu un dric negru . Trage de tine ca de vaca la monta sa te transporte unde ai nevoie . Sunt mai multi cu asemenea apucaturi care parcheaza pe dig probabil dau spaga la politistii locali altfel nu se explica fiindca acel Ioan susoteste tot timpul cu un politist local gras si transpirat .

  3. Ce ba tismanarule te ciuda ca nea iBunescu are masina cu 7 locuri si iti ia clientii, are aer conditionat si e foarte bun sofer care stie sa conduca si nu face accident ca tine .

    • Dle Popescu vezi ca iei apararea cui nu trebuie , Ion Bunescu face transpoarte de oameni fara nici o autorizatie desi a facut puscarie tot pentru condusul masinii fara permis . Pe mainile cui iti dai viata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.