RCA mai scump începând cu luna noiembrie


Sute de mii de șoferi din România vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare, întrucât polițele auto obligatorii (RCA) se vor scumpi, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Astfel, noile tarife sunt în medie cu patru la sută mai mari pentru clienții persoane fizice, în timp ce pentru companii tarifele au scăzut cu cinci procente, față de tarifele actuale. De asemenea, prima medie pentru persoane fizice este la 790 de lei pe an, în timp ce pentru companii se situează la 1.660 lei.
Noile tarife sunt în medie cu 4% mai mari pentru clienţii persoane fizice decât tarifele actuale, în timp ce pentru companii tariful mediu a scăzut cu 5%. Prima medie pentru personae fizice este la 790 de lei pe an, în timp ce pentru companii se situează la 1.660 de lei.
Persoanele fizice pot achiziţiona poliţa RCA pe un an la un tarif cuprins între 572 de lei şi 2.476, preţul variind în funcţie de vârsta clientului şi capacitatea cilindrică a autoturismului.

Loading...

Citește și

Surori date dispărute, găsite de un polițist aflat în timpul liber

Vestea că două surori din Mătăsari au dispărut, joi, după ce au plecat de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.