Reabilitarea DC 7 A, începută cu stângul! Firma cu zero angajați prestează fără autorizații și cu doi cetățeni plătiți cu ziua


Firma Andrecons SRL din Bîrsești care realizează reabilitarea drumului din Bolbocești, comuna Albeni, lucrează fără autorizații și fără documentația tehnică necesare, spun salariați ai primăriei, edilul Ionuț Stan fiind avertizat de aceste probleme. Primarul le-a ignorat, chiar dacă știe că firma lucrează la drum cu doi oameni plătiți cu ziua, acesta trimițându-i patronului, în sprijin, localnici beneficiari ai ajutorului social.

Societatea din Bîrsești care a prins lucrarea de 350.000 de lei de la Primăria Albeni, adică de reabilitare a 500 de m din drumul comunal din Bolbocești, s-a apucat de treabă dar felul cum o face lasă mult de dorit. Firma de construcții lucrează cu o mână de persoane, în general angajate din localitate, aviz ITM Gorj, plătind lucrătorii cu ziua, spun localnicii nemulțumiți că investiția din bani publici nu se face în mod corect. Cetățenii sunt cu atât mai nemulțumiți cu cât primarul localității știe că constructorul este deficitar, dar cu toate acestea închide ochii la lucrarea respectivă, fapt care nu mai miră în localitatea lui Stan.
Asta deoarece în localitate s-a mai lucrat birjerește în ultimul timp, două ulițe învecinate și o porțiune de drum care au costat 180.000 de lei fiind recepționate de personalul așa-zis ,,de specialitate,, al primăriei. Mai exact, lucrarea din bani publici, a fost recepționată de comisia formată din excavatoristul Clipici, din șoferul de pe microbuzul școlar Titel Gruianu și din referentul agricol Emilia Stăicuț. Ulițele vicinale au fost pietruite pe câte 100m, iar drumul comunal pe o distanță de 200m dar chiar și așa investiția a costat nu mai puțin de 180.000 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: