miercuri , 19 februarie 2020 - 19:07

REACȚIE din CEO după ce ANRE a RETRAS LICENȚA grupului 5 de la SE Rovinari


Jan Popescu este surprins de decizia Autorității naționale de Reglementare în domeniul Energiei de retragere a licenței de producere a energiei pentru grupul numărul 5 al Termocentralei Rovinari.

Vicepreședintele Sindicatului Mine Energie Oltenia este convins că hotărârea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei a fost luată de persoane care au fost angajate pe criterii politice sau de rudenie doar pentru “a-și justifica salariul”. Jan Popescu se așteaptă de la noua guvernare liberală să urgenteze finalizarea lucrărilor de reparații ale grupului nr. 5 de la Termocentrala Rovinari, nu să renunțe la investiție. “Vreau să cred că este vorba doar de o necunoaștere a acestei autorități. S-a retras licența unui grup care se află reparații capitale, care nu funcționează. Cred că decizia de retragere a licenței a fost luată de o persoană, dimineața, care are habar de energie cum am eu de laserul de la Turnu Măgurele. Sunt convins că cei care au venit acum la conducerea Ministerului Economiei se vor apleca mai temeinic asupra independenței energetice a țării. Eu cred că vor fi urgentate lucrările la grupul numărul 5. Nu cred că vor renunța la investiție”, a declarat liderul SMEO.

Loading...

Citește și

1,3 milioane debit la CEO. Insolvența UATAA încă un an de zile, aprobată în ședința de CL!

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru și-a prelungit insolvența cu încă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.