Reacție la vârful Consiliului Județean, față de neregulile sesizate de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu


Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu a reacționat în urma neregulilor de la Spitalul Județean de Urgență, prezentate zilele trecute în mass-media. O primă măsură a fost desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Gorj pentru a verifica toate aspectele semnalate. După finalizarea raportului, șeful județului va anunța măsurile care urmează a fi luate. Cea mai recentă problemă este legată de magazia spitalului, unde erau depozitați, neconform, reactivi periculoși.

„În acest context, reafirm public faptul că nu am tolerat și nu voi tolera niciun fel de încălcare a legii la instituțiile care se află în subordinea Consiliului Județean, iar cei ce vor fi găsiți vinovați, vor răspunde conform prevederilor legale. Într-un domeniu atât de important, așa cum este sănătatea oamenilor, orice abatere de la norme și proceduri poate avea consecințe grave.
De aceea, solicit tuturor angajaților SJU să aducă imediat la cunoștința superiorilor ierarhici orice încălcări ale regulilor, pentru a se putea interveni imediat și a rezolva problemele înainte ca acestea să se agraveze.
În acești ani, Consiliul Județean Gorj a investit mult în modernizarea serviciilor medicale pentru gorjeni și cerem rezultate pe măsură. Cerem servicii de calitate, respect pentru pacienți, comportament profesional și, în special, respectarea cu strictețe a dispozițiilor legale. Sunt cereri de bun simț, comportament pe care îl aștept de la toți angajații instituțiilor subordonate Consiliului Județean Gorj și, mai ales, de la cei care le conduc”, a afirmat șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.