Recepția reabilitării Primăriei Turcinești, făcută după o amânare! Clădirea modernizată cu 500.000 de lei cu scara și temelia neterminate


Edilul comunei Turcinești, Dumitru Modrea, a reușit să reabiliteze primăria construită după 1994, care a costat la realizare 60.000 de lei, cu 500.000 de lei. Modrea a schimbat cu acești bani termopanele clădirii, punând alte termopane noi, ușile de lemn masiv le-a înlocuit cu unele de termopan, a dat jos lambriurile de lemn de pe holurile interioare, a parchetat sediul cu parchet melaminat, în locul celui de lemn masiv, și a zugrăvit clădirea și în interior și în exterior. Lucrarea a fost recepționată cu greu, după o amânare, chiar dacă scara și fundația nu au fost finalizate, asta pe motiv că nu au fost prinse în proiect. 

Modrea rămâne în istoria comunei Turcinești pentru că a reabilitat clădirea primăriei, veche de nici trei decenii, cu un preț exorbitant. Mai exact, primăria a fost reabilitată cu de aproape zece ori suma cu care aceasta a fost ridicată după 1994. Asta în condițiile în care, cu acești bani, lucrarea nu a fost nici măcar finalizată, scara imobilului placată anterior cu marmură fiind lăsată doar în stadiul de beton. Mai mult, fundația a rămas neterminată, asta deși lurarea fusese placată anterior cu travertin.
Durata execuției investiției care trebuia să fie de 6 luni s-a prelungit la un an, timp în care salariații primăriei au fost mutați în căminul cultural din localitate.
Lucrarea nu a fost realizată din fonduri europene, așa cum se lăudase Modrea la începutul mandatului, ci cu bani din bugetul local al comunei, bani cu care se puteau face alte investiții necesare comunității.
Recepția, în primă fază, a fost amânată, din motive de nelegalitate ale documentației, dar vineri a trecut de comisia formată din salariați ai primăriei.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.