duminică , 20 octombrie 2019 - 12:16

Recompense în premieră pentru salariații CE Oltenia!

hotel-mina

Șefii subunităților din CE Oltenia vor face câte o listă cu muncitorii care au avut rezultate bune în activitatea curentă pentru ca aceștia să fie recompensați de companie. Propunerile vor fi aprobate în Directoratul CEO iar premierea salariaților va începe din noiembrie.

De asemenea, cei peste 15.000 de salariați ai companiei vor primi de Crăciun, în baza contractului colectiv de muncă,  550 de lei în tichete cadou, iar în funcție de economia făcută la fondul de salarii, Directoratul CEO va aproba acordarea unor sume suplimentare pentru angajați.

A fost cu circuit închis

Lucrările de reabilitare realizate la Hotelul Mina din stațiunea Rânca vor fi finalizate în două săptămâni. Hotelul a fost lăsat în paragină de sindicatele FNME, drept pentru care administrația a hotărât să investească în lucrări de reparații care sunt realizate cu personal din companie. Astfel, după inaugurare, hotelul va fi pus la dispoziția salariaților CEO, administrația organizând aici pentru angajații foarte buni, sejururi gratuite. „Este o premieră. Dacă în trecut era circuit închis și nu oricine avea acces aici, hotelul va fi deschis pentru orice salariat. Angajații vor fi recompensați cu un week-end la munte, pentru munca pe care au desfășurat-o, pentru rezultatele obținute în activitatea curentă. Cei care vor face propunerile pentru premiere sunt coordonatorii activităților din cadrul subunităților. Aceste recompense sunt în mod special pentru muncitori. În două săptămâni, hotelul va fi inaugurat, lucrările fiind pe final”, a precizat directorul în cadrul departamentului de resurse umane din companie, Sorin Olaru.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: