Redimensionarea sistemului sanitar, subiect de discuție al unui eveniment PES

PES-1-articol
La Muzeul Județean Gorj a avut loc, ieri, evenimentul „Vârsta a III-a – provocări actuale”, organizat de către PES ACTIVISTS Gorj. Acest eveniment a coincis cu reorganizarea structurii județene a PES la nivelul Gorjului.

Evenimentul a fost moderat de noul președinte coordonator al PES ACTIVISTS Gorj, Radu Căliman și a avut ca temă situațiile create de modificarea echilibrului demografic, în sensul creșterii ponderii vârstnicilor din totalul populației. În cadrul evenimentului de ieri s-au abordat teme referitoare la redimensionarea sistemului sanitar, astfel încât să se asigure o cât mai bună și completă asistență medicala vârstnicilor, nevoia asistenței medicale și sociale la domiciliu pentru bătrânii fără suport familial care doresc să rămână în propria locuință, dar și posibilitățile de încadrare a vârstnicilor care necesită condiții de supraveghere permanentă în instituții de profil. Printre invitații care au luat cuvântul s-au numărat: Ciprian Florescu, vicepreședintele CJ Gorj, doctoral Ana Băleanu, Daniel Bondoc, șeful CJAS Gorj, Tiberiu Tătaru, directorul Sanatoriului Dobrița. La manifestare au fost prezente aproximativ 90 de persoane de toate vârstele.

PES
PES activists este o reţea europeană ce reuneşte membrii partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste europene. Creat iniţial în mai 2006 numără în prezent peste 60.000 de înscrişi şi circa 90 de grupuri active în diverse oraşe europene. Pentru a activa în PES activists apartenența la un partid membru PES poate fi un atuu, dar nu reprezintă o condiție.
loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. felicitari pt. initiativa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.