Rednic despre Pandurii: „Ei nu vor caractere, vor antrenori!”

rednic-2

Mircea Rednic vorbește în exclusivitate pentru „Gorj Domino” despre posibila preluare a formației Pandurii. „Puriul” dezvăluie condițiile pe care le-a pus celor de la Târgu Jiu pentru a semna un tract cu gruparea de fotbal gorjeană.

Reporter: Vă gândiți serios la oferta venită de la Pandurii?
Mircea Rednic: Adevărul e că m-a surprins oferta celor de la Târgu Jiu. Și vă dați seama că ea a venit în viteză… De aceea l-am rugat pe Narcis (n.r. red. –președintele clubului Pandurii, Narcis Răducan) să-mi mai acorde o zi de gândire. Știu că se grăbește, dar și eu mă gândesc serios când vine vorba de o asemenea provocare.

Rep.: Care ar fi totuși, șansele să semnați un angajament?
M.R.: Sincer, sunt foarte tentat să preiau Pandurii, mai ales că e o ofertă foarte generoasă. Plus că mi s-a garantat că voi fi susținut la transferuri, la a aduce jucători care să se încadreze în planul de salarizare al echipei din Târgu Jiu. Deci, șansele de a veni la Pandurii sunt peste 50%.

Rep.: Ar mai fi și alte condiții pe care le-ați pus celor de la Pandurii?
M.R.: Într-adevăr există și o clauză în contract atunci când voi semna. Dacă voi primi ulterior vreo ofertă bună din străinătate, mă lasă să plec, iar eu voi returna toți banii luați de la Târgu Jiu. Chiar am fost surprins că au acceptat și mă bucur că există deschidere totală din partea lor. De aceea le mulțumesc că s-au gândit la mine. Ei nu vor caractere, vor antrenori! Dacă e să și extrapolez ce spunea un anumit patron…(nr. red.-Ionuț Negoiță, șeful lui Dinamo)

Rep.: Credeți că ar fi un pas înainte, de la Dinamo la Pandurii?
M.R.: Un pas înainte? Păi când am luat Petrolul cum era? Mie nu mi-e teamă de provocări și oricum Pandurii este o echipă de top din Liga I. E o echipă calificată în Europa League, a terminat pe podium campionatul. Deci dacă ar fi să o luăm așa, ar fi un pas înainte!

loading...
Loading...

Citește și

Atacantul pandurilor a devenit golgheterul Ligii a II-a

Pandurii Târgu Jiu are în acest moment, după şapte etape scurse din noul sezon, doi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.