duminică , 23 septembrie 2018 - 21:03

Rege al tărâțelor, grohăie mai pe silent, please!

claudiu_mateiBeavis and Butthead, sau bătrâneii de la balcon din Păpușile Muppets, aveau umor, erau spumoși, în comparație cu unii care articulează greu și apăsat prin studiourile radiourilor și televiziunilor locale, încât li se îndoaie și scaunele sub ei de atâta impostură și ignoranță. Am văzut, mai ales în perioada campaniilor electorale, multe specimene, arătării ale politicii locale, mimetici ai ecranului, demagogi grețoși, dar mai presus de ăștia toți sunt imaculații – fecioarele neprihănite decât pe ici pe colo, niște curve, devenite doamne respectabile, după căsătorie, gen.

Deci, să vă povestesc: îl aud pe unu’ la radio grohăind furibund despre cum a plecat el dintr-un partid pentru că în capul unei liste pentru alegerile parlamentare a fost pus un personaj certat cu legea, în trecutul mult prea îndepărtat. Ce să mai, rău, rău, pentru partidul ăla. Buuun, dar în ce partid credeți că a mai aterizat ipochimenul, că probabil e singurul pe care nu l-a bifat? Exact în ala la care însuși președintele e condamnat penal și cap de listă. Ce-l mână în luptă pe acest individ, în afară de chestiunile stereotipe gen să curățim clasa politică? M-am prins, cât încă individul avea tărâțele la gură – i-a promis unu’, contracandidatul ăluia care a avut dosar penal în Cretacic, că-i revigorează afacerile dac-o fi bine, adică dacă prinde mandatul de parlamentar.

Dincolo de meschinăriile astea, mi-am mai amintit că, relativ recent, insul țipa că e o victimă politică, în momentul în care era plimbat cu brățări la mâini prin fața reflectoarelor de la camerele de luat vederi, iar procurorii îi documentau activitatea infracțională de evazionist. Aoleu, păi tocmai tu, conașule să strigi hoții? Tocmai ție îți veni să deschizi capitolul ăsta întunecos, rege al tărâțelor…La țară, la porcii care răstoarnă vălăul încă li se mai pune belgiug în nas. La oraș nimic, nimic?

loading...
Loading...

Citește și

Condescu a ajuns să mulgă, din nou, Pandurii! Fotbaliştii se vor mulge singuri!

2016 se dovedește a fi un an în care coliva este măsurată în carate, în …

2 comentarii

  1. Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: pacurarumarioara1964@gmail com http://bit.ly/29LsSph

  2. Statler and Waldorf aşa se numesc bătrâneii!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.