REIA CEO FINANŢAREA Clubului Pandurii? Ce spune Boza


Managerul Complexului Energetic Oltenia susţine că, în acest moment, nici nu se pune problema ca CEO să dea din nou bani echipei de fotbal

Sorin Boza spune că, în acest moment, compania are probleme mult mai importante decât reluarea finanţării sportului. Cea mai stringentă este achiziţionarea certificatelor de CO2. Luna trecută, judecătorii de la Târgu-Jiu i-au dat câștig de cauză Clubului Pandurii în procesul cu acționarii. Complexul Energetic Oltenia ar trebui să plătească peste 6,3 milioane de lei contribuții neonorate în ultimii ani. Managerul CE Oltenia speră ca societatea să aibă câştig de cauză la Curtea de Apel Craiova pentru a nu fi nevoită să plătească banii către clubul de fotbal. “Din păcate, nu putem relua finanţarea în acest an. Nici gând, în acest moment. Compania are alte direcţii pentru acest sfârşit de an. Avem o mulţime de probleme, inclusiv cele legate de achiziţionarea certificatelor de CO2. Trebuie să găsim soluţia legală de a rezolva aceste probleme. Aşteptăm să vedem care va fi decizia finală în procesul intentat de clubul de fotbal. Nu vreau să mă pronunţ înainte de a avea un verdict final. Vom vedea ce vom face după”, a declarat Boza.

loading...
Loading...

Citește și

FĂRĂ CE Oltenia, ROMÂNIA ar intra ÎN BEZNĂ

Mihai Weber susține că guvernanții au realizat că dacă nu ar exista Complexul Oltenia, prețurile …

2 comentarii

  1. CEO nu are bani nici pt curvele necesare directoratui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: