Remus Borza, condamnat penal

remus-borza

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv, cu suspendare, pentru conflict de interese pe motiv că a direcționat către propria firmă de avocatură contracte de asistență juridică plătite de Hidroelectrica. Acesta a încasat deja 3,3 milioane de euro din postura de administrator al uneia dintre cele mai mari companii de stat, Hidroelectrica.

Deși decizia instanței care l-a condamnat pentru conflict de interese suspendă inclusiv pedepsele complementare cum ar fi interzicerea executării profesiei, Remus Borza a spus ieri, pentru Economica.Net, că se gândește serios să renunțe la calitatea de administrator judiciar al Hidroelectrica și la cea de avocat, membru al Baroului București. El nu spune însă nimic despre profesia de practician în insolvență, calitatea care i-a adus cele mai multe beneficii: „Da, mă gândesc să-mi depun mandatul de la Hidroelectrica şi să renunţ la meseria de avocat. Eu întotdeauna am pus pe primul loc interesul public.”, a declarat acesta pentru publicația menționată.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.