duminică , 19 ianuarie 2020 - 12:45

Reorganizarea în CEO se împiedică! Încrengături în listele întocmite de şefii din filiale

aurel-medintiu04

Administraţia CEO nu a primit toate listele cu personalul care va fi trimis în producţie şi cu cel care va rămâne în TESA. Administraţia spune că le va reanaliza pe cele deja primite, cu posibilitatea unor „tăieri” masive din numărul prezentat de şefii din sucursalele şi subunităţile companiei.

Mai exact, problema existentă în mai toate filialele CEO e reprezentată de oamenii angajaţi în trecut pe alte criterii decât cele profesionale. Situaţia este arhicunoscută, dacă este să ne amintim scandalurile din presă, de până acum aproape doi ani, când foarte multe angajări şi promovări în funcţii, dar şi disponibilizări, s-au făcut pe bază de carnet de partid, pile sau în funcţie de gradul de rudenie cu cei influenţi în sistem.

„Vom încerca să cunoaştem oamenii”

Administraţia are intenţia să analizeze foarte atent listele pe care le va primi de la şefii de cariere şi de la cei care conduc sucursalele. „Această reorganizare trebuie făcută cu foarte mult raţionament şi cât mai puţine greşeli. Sunt tot felul de încrengături, iar un asemenea proces trebuie început în cel mai corect mod, astfel încât CEO să aibă cel mai mic nivel de vulnerabilitate. Vom încerca să cunoaştem oamenii, să ajungem în centrale. Listele vor fi analizate foarte atent”, a declarat unul dintre membrii Directoratului, director al Diviziei Energetice, Aurel Medinţu. Amintim că reorganizarea presupune trecerea în producţie a 600 de salariaţi din actualul aparat TESA al sucursalelor şi unităţilor de cariere miniere ale CEO.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. Listele ce se asteapta,se fac ca de fiecare data,functie de cum se iese la interval ,la sefi cu cadouri,bani,carne de craciun,butoias de vin si tuica,etc,euroi.Dar si de propteaua fustelor,pilosiilor,paharnicilor,cu dare de mina,sau a celor implicati in furt cu sefii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.