Reorganizarea TESA din CEO naște dispute

valceanu-davitoiu09

Președintele Partidului Democrat Liberal, Dan Vâlceanu, acuză că selectarea juriștilor, economiștilor și finanțiștilor ce vor fi trimiși în producție de către administrația companiei, s-a făcut pe criterii politice. Vicepreședintele PSD Târgu- Jiu, Gheorghe Pecingină, îl contrazice pe liderul PDL Gorj și spune că profesionalismul a fost criteriul după care s-au selectat oamenii.

Administrația Complexului Energetic Oltenia a aprobat, marți, programul de reorganizare a personalului TESA. Conform programului, dintr-un total de circa două mii de angajați de la birourile companiei, cinci sute vor fi selectaţi să lucreze la Târgu-Jiu, restul fiind trimişi în producţie.
Fondul Proprietatea a fost de acord cu planul de reoganizare propus de șefii CEO. Avocatul Gheorghe Pecingină susține că oamenii ce vor trebui să plece de la birouri la munca de jos ar putea să rămână cu aceleași salarii.  „Sunt convins că vor exista şi  pile, dar majoritatea salariaţilor vor fi selectaţi după principii strict profesionale. Nu cred că se vor alege cu salariile diminuate cei care vor merge în producție. Vor veni specialişti, inclusiv de la Craiova”,  a declarat Gheorghe Pecingină.

Vâlceanu: PDL-ul le va asigura asistență juridică oamenilor de la TESA

Președintele Partidului Democrat Liberal este convins că mai-marii Complexului Energetic Oltenia au selectat oamenii de la birouri în funcție de culoarea politică. „Mulţi pedelişti vor fi pedepsiţi de cei din Partidul Social Democrat şi vor fi mutaţi în producţie. Cred că, acum, sindicatele ar trebui să-şi apere oamenii. Reoganizarea s-a făcut pur după criterii politice. PDL-ul le va asigura asistență juridică oamenilor de la TESA, care vor să atace în instanță decizia CEO de a-i muta în producție”, anunță liderul partidului.

Pecingină: De obicei, javrele ajung în funcții pe criterii politice

Vicepreședintele PSD Târgu Jiu, Gheorghe Pecingină, crede că acuzațiile lui Dan Vâlceanu, privind reoganizarea TESA pe criterii politice, sunt ridicole. „Chestia asta cu politicul devine ridicolă. De obicei, javrele ajung pe criterii politice în funcţii, nu profesioniştii, dacă javrele se plâng, e problema lor”, a replicat Gheorghe Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, despre RACOLĂRI de PRIMARI înainte de alegerile locale

Mihai Weber susține că liderii Partidului Național Liberal încearcă să atragă primari PSD din județ …

Un comentariu

  1. Fiecare geambas dupa „javra” lui judeca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.