duminică , 15 septembrie 2019 - 17:54

Reușita unui tânăr din Târgu Jiu! Unde l-a adus PASIUNEA pentru MODĂ! Galerie foto!


Face parte din trupa de street-dance X’Crew care aparține Școlii Populare de Arte Târgu Jiu. Pe lângă dans tânărul se ocupă și de coregrafia trupei însă marea sa pasiune este moda. Conform imaginilor postate pe contul personal de socializare al lui Marius Fierascu, profesia de fashion stylist i se potrivește cel mai bine. Tânărul din Târgu Jiu, dar care acum locuiește în București, pare să fie pe placul a tot mai multor vedete. Acestea aleg țină cont de sfaturile stilistice ale lui Marius alegând să poarte ținute create de acesta atât în videoclipuri cât și în aparițiile publice. Printre vedetele cu care tânărul din Târgu Jiu a colaborat se numără interpreta Lariss, Jo, Ami, Emil Rengle (câștigătorul ediției Români au talent 2018), dar și câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, Marisa Paloma Brînzaru.

loading...
Loading...

Citește și

Încă o târgujiancă la Vocea României. A întors toate cele 5 scaune la Vocea Germaniei! Vezi câte scaune a întors în emisiunea din România

Elena Ancuța Stegaru s-a prezentat la Vocea Germaniei la câțiva ani după ce s-a mutat …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: