REVOLTĂTOR: GORJUL, pe PRIMUL LOC la INCENDIILE de pădure provocate de MÂINI CRIMINALE!

Conform informațiilor pe care le-a obținut ecopolitic.ro, numărul incendiilor de pădure a crescut cu 240% în acest an în pădurile de stat administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

  • în primele nouă luni ale anului fiind înregistrate 284 de incendii, față de 118 în perioada similară a anului trecut.

Conform surselor ecopolitic.ro, incendiile au afectat, în total, 1.413 hectare, din care 1.311 de litieră și 101,8 hectare suprafețe recent regenerate. În incendiile din primele nouă luni au fost distruși 75.240 de puieți forestieri plantați în cursul acțiunilor de împădurire, valoarea acestora fiind de 84.804 lei. Cei mai mulți puieți forestieri, 49.360, au fost distruși în incendiile de pădure produse în județul Caraș – Severin.

Județul Gorj pe primul loc la incendiile de pădure

În județul Gorj s-au înregistrat 60 de incendii de pădure, fiind urmat de județele Mehedinți, cu 41 de incendii, Alba, cu 28 de incendii, Caraș-Severin cu 26 și Dolj cu 25 de incendii izbucnite în fondul forestier de stat administrat de Romsilva.

          Și în pădurile altor deținători, administrate de Romsilva, numărul incendiilor a crescut de aproximativ patru ori, fiind înregistrate în primele nouă luni 111 incendii, față de 26 în perioada similară a anului trecut. În acest an, în aceste păduri administrate de Romsilva, incendiile au afectat 484,7 hectare.

Incendiile de vegetație din 2017, care au crescut cu 240% față de 2016, de fapt sunt incendii apărute atât în zonele unde s-a defrișat ilegal pentru a acoperi urmele acestor tăierilor ilegale de păduri cât și unde s-a plantat.

Citeste mai multe aici: ecopolitic.ro

loading...
Loading...

Citește și

ATENȚIE viitori miri din Gorj: ANAF a demarat „operațiunea nunta”, AMENDA este semnificativă!

Fiscul va trimite proaspeților însurăței formulare pentru a trece fiecare detaliu economic în raport cu …

2 comentarii

  1. Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de emai pacurarucostica1963@gmail com

  2. Si saraci si prosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.