sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:04

Rodin Traicu, șef la ANRE

traicu-rodin-secretar-de-stat_20

Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților și Comisia economică, de industrii și servicii din Senat au votat miercuri, în ședință comună, propunerile care vor fi înaintate plenului Parlamentului pentru posturile vacante din Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE).

Pentru postul de vicepreședinte al Comitetului a fost propus Rodin Traicu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei. Totodată, Mihai Albulescu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, și Florin Roman, au fost propuși pentru a fi membri în Comitetul de reglementare.

16 candidați până la termenul-limită

De asemenea, comisiile au acceptat contestația depusă de unul dintre candidați, astfel că ultimele două candidaturi, depuse după termenul-limită, au fost respinse. Candidaturile respinse erau ale lui Radu Cosmin Bădiță și Dragoș Constantin Rîmniceanu. Potrivit Legii 160/2012 privind organizarea și funcționarea ANRE, autoritatea are un președinte și doi vicepreședinți, iar Comitetul de reglementare este format din șapte membri, inclusiv președintele și vicepreședinții ANRE. Numirea membrilor Comitetului de reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcțiilor, se face la propunerea comună a Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților și a Comisiei economice, industrii și servicii a Senatului.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: