Romanescu, două eșecuri, în trei zile! Tribunalul Gorj i-a suspendat raportul prin care îi evaluase, cu „nesatisfăcător”, activitatea directoarei economice, Narcisa Cristea. Și șefa de la Urbanism l-a învins pe primar!


Magistrații Tribunalului Gorj i-au dat câștig de cauză, joi, 9 mai a.c., directorului economic al Primăriei Târgu-Jiu, Narcisa Cristea, în procesul în care aceasta l-a dat în judecată pe Marcel Romanescu, după ce, primarul, i-a acordat calificativul “nesatisfăcător”, în urma evaluării activității din 2018.
Este a doua victorie, în instanță, împotriva rapoartelor de evaluare ale primarului Romanescu, după ce, la începutul acestei săptămâni, și Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism a reușit suspendarea executării raportului de evaluare a performanțelor profesionale individuale, până la pronunțarea unei soluții de către instanța de fond.

Judecătorii Tribunalului Gorj au admis, joi, cererea de suspendare formulată de directorul Direcției Economice a Primăriei Tg-Jiu, Narcisa Cristea, în raport de Instituția primarului și au suspendat executarea raportului de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale acesteia, aferent anului precedent, până la soluționarea definitivă a cauzei. Soluția magistraților este executorie de drept, ceea ce înseamnă că Narcisa Cristea se poate întoarce la serviciu, în contextul în care instanța a precizat că introducerea recursului, în termen de cinci zile, nu suspendă executarea.

Directorul economic a contestat, în urmă cu exact o lună, calificativul “nesatisfăcător”, acordat de primarul Romanescu, iar mai apoi a intrat în concediu medical.
Este al doilea eșec în numai trei zile pentru juriștii care au reprezentat în instanță Instituția Primarului Municipiului Tg-Jiu, în contextul în care, la începutul acestei săptămâni, pe 6 mai, Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism, a avut și ea câștig de cauză, în instanță, împotriva raportului prin care-i fusese evaluată activitatea în anul 2018. Tribunalul Gorj a suspendat executarea raportului de evaluare, în urma căruia a primit calificativul ”nesatisfăcător”, dar și a unei dispoziții a primarului Romanescu, până la judecata pe fond.

Ermina Pasăre era deja în preaviz, așa că a intrat și ea în concediu medical, și urma să i se desfacă contractul de muncă, însă soluția instanței răstoarnă, deocamdată situația, în favoarea sa.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO de tot râsul! „Floricica Dansatoarea” se vrea primar la Gorj, susținut de PSD. E pe bune! „Mie chiar îmi place cum dansez!”

Spectacol grotesc oferit de un aspirant la fotoliul de primar al comunei Cîlnic, pe ritmuri …

Un comentariu

  1. Sa plătiți cei care greșit intenționat

    La Tribunalul Gorj secția civilă predomina incompentența și favorurile … in niciun tribunal din țara asta nu se discuta soluțiile prin birouri . Păcat de tinerii care încep acum sa lucreze in acest tribunal . Nu este un eșec pentru juriști , este un eșec pentru cei care adoptată soluția strâmba , curtea de la DJ , rade de soluțiile de la Gorj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: