Romanescu, două eșecuri, în trei zile! Tribunalul Gorj i-a suspendat raportul prin care îi evaluase, cu „nesatisfăcător”, activitatea directoarei economice, Narcisa Cristea. Și șefa de la Urbanism l-a învins pe primar!


Magistrații Tribunalului Gorj i-au dat câștig de cauză, joi, 9 mai a.c., directorului economic al Primăriei Târgu-Jiu, Narcisa Cristea, în procesul în care aceasta l-a dat în judecată pe Marcel Romanescu, după ce, primarul, i-a acordat calificativul “nesatisfăcător”, în urma evaluării activității din 2018.
Este a doua victorie, în instanță, împotriva rapoartelor de evaluare ale primarului Romanescu, după ce, la începutul acestei săptămâni, și Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism a reușit suspendarea executării raportului de evaluare a performanțelor profesionale individuale, până la pronunțarea unei soluții de către instanța de fond.

Judecătorii Tribunalului Gorj au admis, joi, cererea de suspendare formulată de directorul Direcției Economice a Primăriei Tg-Jiu, Narcisa Cristea, în raport de Instituția primarului și au suspendat executarea raportului de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale acesteia, aferent anului precedent, până la soluționarea definitivă a cauzei. Soluția magistraților este executorie de drept, ceea ce înseamnă că Narcisa Cristea se poate întoarce la serviciu, în contextul în care instanța a precizat că introducerea recursului, în termen de cinci zile, nu suspendă executarea.

Directorul economic a contestat, în urmă cu exact o lună, calificativul “nesatisfăcător”, acordat de primarul Romanescu, iar mai apoi a intrat în concediu medical.
Este al doilea eșec în numai trei zile pentru juriștii care au reprezentat în instanță Instituția Primarului Municipiului Tg-Jiu, în contextul în care, la începutul acestei săptămâni, pe 6 mai, Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism, a avut și ea câștig de cauză, în instanță, împotriva raportului prin care-i fusese evaluată activitatea în anul 2018. Tribunalul Gorj a suspendat executarea raportului de evaluare, în urma căruia a primit calificativul ”nesatisfăcător”, dar și a unei dispoziții a primarului Romanescu, până la judecata pe fond.

Ermina Pasăre era deja în preaviz, așa că a intrat și ea în concediu medical, și urma să i se desfacă contractul de muncă, însă soluția instanței răstoarnă, deocamdată situația, în favoarea sa.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

Un comentariu

  1. Sa plătiți cei care greșit intenționat

    La Tribunalul Gorj secția civilă predomina incompentența și favorurile … in niciun tribunal din țara asta nu se discuta soluțiile prin birouri . Păcat de tinerii care încep acum sa lucreze in acest tribunal . Nu este un eșec pentru juriști , este un eșec pentru cei care adoptată soluția strâmba , curtea de la DJ , rade de soluțiile de la Gorj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: