Romanescu, după REPARTIZAREA BANILOR de la CJ: Suma e INSUFICIENTĂ


Primarul Municipiului Târgu-Jiu susţine că suma alocată, săptămâna trecută, de la Consiliul Judeţean este mai mică decât în 2017 şi 2018.

Consiliul Judeţean Gorj a repartizat Primăriei Târgu-Jiu 163 de miliarde de lei vechi. Marcel Romanescu spune că banii nu-i ajung pentru toate proiectele de investiţii pe care şi le-a propus în 2019. Primarul Târgu-Jiului speră ca, în acest an, să primească finanțare de la guvern pentru reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor şi anveloparea a 29 de blocuri. În plus, ar vrea fonduri și pentru reabilitarea centrului municipiului, unde ar dori să se monteze piatră cubică. Marcel Romanescu speră ca, în toamnă, să mai primească bani la rectificarea bugetară. “Acum, am primit o sumă insuficientă pentru rezolvarea tuturor problemelor, mai mică decât în 2017 și 2018. Sper că vor mai fi rectificări, sunt foarte multe proiecte pe care le-am dezvoltat și necesită finanțare. Sperăm să mai primim sume în august-septembrie, mai ales pentru a asigura partea de cofinanţare a proiectelor europene şi finanţarea proiectelor aflate în derulare. Pentru proiectele aflate în derulare cred că am mai avea nevoie de vreo 10 milioane de euro. Din bugetul de stat sperăm să primim finanţare măcar pentru Casa de Cultură, anveloparea a 29 de blocuri și reabilitarea în totalitate a centrului Târgu-Jiului, unde doresc să se monteze piatră cubică. Sper ca până la sfârşitul lunii aprilie să aprobăm bugetul pe 2019. Din ce am văzut până acum nu o să avem bani pentru toate investiţiile. Sper ca guvernul să se întoarcă cu faţa şi spre primăriile de municipii, pentru că noi suntem cei mai afectaţi”, a conchis Marcel Romanescu.

Loading...

Citește și

Florin Cârciumaru, interpelare către ministrul Transporturilor!

Senatorul Florin Cârciumaru l-a interpelat pe ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.