miercuri , 26 februarie 2020 - 19:14

Romanescu-Florescu pentru PRIMĂRIA Târgu-Jiu? Ce SPUNE PREFECTUL


Reprezentantul guvernului în teritoriu susţine că dacă va simți suficientă susținere din toate zonele, se va gândi serios să candideze la Primăria Târgu-Jiu.

Deşi iniţial a spus că proiectul său de carieră politică nu este o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, Ciprian Florescu afirmă, acum, că ia în calcul să intre în bătălia electorală. Prefectul de Gorj susţine că a şi discutat cu liderii PSD despre acest aspect şi şi-a dat acordul să fie inclus în sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului. „Am fost contactat în momentul în care s-a pregătit acest studiu de piaţă în ceea ce priveşte potenţiali candidaţi la funcţia de primar al muncicipiului Târgu-Jiu. Mi-am dat acordul pentru a fi inclus în acest sondaj, însă de la a fi inclus într-un sondaj şi până la o candidatură certă este un drum foarte lung. E adevărat că am avut şi discuţii cu liderii PSD pe marginea unei candidaturi la funcţia de primar al municipiului. În ceea ce mă priveşte, dacă până nu de mult vă spuneam că funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu nu este un proiect de carieră pentru mine, astăzi, vă spun că poziţia mea se nuanţează puţin în sensul în care există posibilitatea ca, în 2020, să particip la alegerile locale sau generale, dar vorbim, înainte de toate, de alegerile locale şi să candidez pentru o funcţie, dacă voi avea susţinere. Unii cetăţeni vin la mine şi mă încurajează, alţii imi spun să imi văd de treaba mea şi să încerc altceva, alţii se abţin la comentarii. Sigur că te face să te gândeşti, la un moment dat, mai cu seamă că atunci când vine vorba de colaborarea de ani de zile cu nişte oameni, îţi pune în minte acel gând conform căruia trebuie, la un moment dat, să reintri într-o echipă. Şi, atunci, este normal să te gândeşti că, până la urmă, chiar şi o astfel de propunere este onorantă, indiscutabil, şi ideea că o echipă puternică are încredere în tine şi poate să vină alături de tine pentru a te susţine pentru o funcţie oricare este ea, te pune pe gânduri şi evident că îţi mai taie din acele negaţii cu care porniseşi. Eu nu am spus niciodată că aş refuza, doar că nu este proiectul meu de carieră. Există o poartă deschisă pentru acest subiect şi dacă voi simţi că susţinerea este suficient de puternică din toate zonele, mă voi gândi foarte serios să candidez la Primăria Municipiului Târgu-Jiu”, a conchis reprezentantul guvernului în teritoriu.

Cum REACŢIONEAZĂ Romanescu

Primarul liberal al Târgu-Jiului spune că se aşteaptă la o luptă grea, în 2020. Marcel Romanescu este convins însă că va câştiga alegerile locale şi va obţine ce-l de-al doilea mandat de primar. Edilul amenință cu dezvăluiri la momentul oportun despre modul în care Prefectura Gorj a tratat Târgu-Jiul. “E clar că va fi o luptă extrem de strânsă, pe care o voi câştiga. Este un lucru cert. E foarte bine că-şi manifestă această dorinţă şi apartenenţa la PSD, de care nu s-a despărţit niciodată, dar fiecare îşi stabileşte soarta în viaţa politică. E foarte bine că dânsul s-a hotărât să intre într-o astfel de competiţie. Noi, ca oameni, nu am avut niciodată probleme, ca instituţii, au fost foarte multe probleme pe care le voi dezvălui la momentul oportun. Nu este acum momentul, dar o să am argumentele mele pentru modul în care Instituţia Prefectului a tratat primăria municipiului Târgu-Jiu în perioada trecută. În campania electoral, sigur voi vorbi despre aceste lucruri, pentru că nu primarul a fost afectat,în primul rând, cetăţenii municipiului Târgu-Jiu au fost afectaţi, pe care eu îi reprezint. Dacă avea o problemă cu mine ca primar, nu aveam nimic să-i reproşez. Până la urmă, e normal să existe o relaţie de adversitate din partea unui reprezentant al PSD în relaţia cu mine, ca primar din partea PNL. Însă, dacă această relaţie aduce prejudicii cetăţenilor din Târgu-Jiu, chiar nu pot să stau cu mâinile în sân şi să asist la astfel de lucruri”, a conchis Marcel Romanescu.

Loading...

Citește și

Când va fi VALIDAT CANDIDATUL Pro România la Primăria Târgu-Jiu

Liderii partidului fostului premier Victor Ponta vor lansa, joi, oficial candidatura omului de afaceri Gabriel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.