Romanescu, SEMNE DE ÎNTREBARE legate de predarea stadionului către CNI. Ce l-a DERANJAT la Condescu


Primarul Târgu-Jiului a criticat, marţi, într-o conferință de presă, faptul că Marin Condescu vorbește despre stadionul municipal în calitate de creditor al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu

Marcel Romanescu s-a arătat deranjat că la primărie au ajuns 10 cereri prin care s-a solicitat intrarea în asociere la Clubul Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a 10 firme. Marcel Romanescu afirmă că ar trebuit să vină o singură solicitare din partea oficialilor clubului, nu a societăților comerciale. “E un contract de comodat. Cel puţin până în 2020 este în vigoare. Contractul a fost suspendat pe perioada execuţiei stadionului. Poate fi folosit pentru activitatea clubului de fotbal. Parcarea nu este a domnului Condescu. În primul rândţ trebuie să clarificăm un lucru, în ce calitate vorbeşte domnul Condescu. Dacă e în calitate de creditor, atunci de ce nu vine Stanca, l-aţi văzut vorbind?? Stanca este creditor, dacă ştiaţi, şi încă vreo 30 de creditori. Fiecare jucător poate să vină să spună că, de mâine, stadionul este al meu. Vreau să lămurim un lucru. În momentul de faţă, discutăm cu organismele oficiale. Am înţeles că au depus nişte hârtii la primărie. Au depus 10 cereri de solicitare pentru intrarea intrare în asociere. Nici măcar o adresă oficială în care să ni se aducă la cunoştiinţă că ar dori. Adresa oficială am primit-o acum. Ce să fac eu cu cererile respective. Orice cerere de acest gen se înaintează clubului, iar clubul, ulterior, vină către Consiliul Local şi către primăria municipiului Târgu-Jiu”, a conchis edilul.

Romanescu: Vorbeam de GRUPUL Negomir pe vremuri

Marcel Romanescu a mai spus că-și pune semne de întrebare legate de modalitatea în care stadionul a fost predat Companiei Naționale de Investiții pentru a realiza modernizarea acestuia. Edilul municipiului Târgu-Jiu nu înțelege de ce nu a fost predat în totalitate inclusiv cu suprafața de joc. Cu toate acestea. a dat asigurări că municipalitatea va respecta contractul de comodat și că nu are interesul să distrugă clubul Pandurii. “Mi-am pus şi eu de foarte multe ori întrebarea şi, după părerea mea, nu întâmplător doar terenul nu a fost introdus în proiectul iniţial. Toate stadioanele care s-au făcut în ţara asta, în momentul în care au fost preluate de CNI au fost preluate fără niciun fel de obligaţie, dar în totalitate. Adică, CNI s-a angajat că face o nouă investiţie. Culmea, în istoria stadioanelor din ţară este stadionul din Târgu-Jiu, unde terenul de joc nu a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii. E un contract de comodat, care trebuie respectat de toată lumea. Interesul nostrum, în momentul de faţă, este ca acest club să funcţioneze, nu să distrugem clubul de fotbal Pandurii”, a mai declarat Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.