Rotaru MICȚIONEAZĂ pe toată conducerea Primăriei Tg-Jiu! Mărturii INCREDIBILE despre comportamentul ABUZIV al directorului de la Patrimoniu. Subalternele, luate cu Salvarea!


Comportamentul abuziv al directorului Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru, este tolerat de aproape un an de conducerea Primăriei Municipiului Tg-Jiu.
O subalternă a lui Rotaru a detaliat capilor Primăriei Tg-Jiu, Instituției Prefectului – Județul Gorj, senatorului Florin Cârciumaru și Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), comportamentul agresiv al acestuia, amenințările și jignirile la care e supusă de aproape un an fără ca nimeni să ia vreo măsură. Ce au făcut șefii lui Rotaru, cei care ar fi trebuit să-l bage direct în comisia de disciplină și să-l dea afară cu șuturi în cur din instituție? Au mimat o cercetare a aspectelor semnalate de angajata DPP de către o „comisie de etica”(!?) care și-a recunoscut incompetența. În tot acest timp, cu un dispreț total față de conducerea Primăriei Tg-Jiu, Rotaru a ieșit public și s-a lăudat că e cel mai bun director din câți există sub soare.

Rotaru s-a repezit cu pumnii la o subalternă

Reproșuri, amenințări, jigniri și umiliri zile la rând, asta îndură una dintre angajatele Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu din partea directorului acestei structuri, Marian Rotaru.

Femeia spune că deține documente care atestă degradarea stării sale de sănătate, iar toate aceste aspecte au fost aduse la cunoștința conducerii primăriei de 11 ori, în intervalul martie-septembrie 2017, timp în care a avut nevoie de îngrijiri medicale de mai multe ori, chiar la birou, sau a fost luată cu ambulanța și dusă la spital, însă nu s-a luat nici o măsură cu Rotaru.
Aflată la limita suportabilității, cu starea de sănătate grav afectată, într-un stres și plâns continuu, cu zeci de ore dând explicații în biroul jupânului Rotaru pe chestiuni care făceau obiectul fișei postului său, femeia s-a adresat, în data de 5 octombrie 2017, primarului Marcel Romanescu, căruia i-a detaliat comportamentul abuziv al directorului DPP.
„Menționez că această situație, cu agresiuni verbale și, uneori, aproape și fizice (repezindu-se cu pumnii la mine de câteva ori) este din luna martie, fapt care a dus la deteriorarea stării mele de sănătate, fiind luată cu ambulanța, în timpul serviciului, în urma solicitării de către colegi, la numărul unic de urgență 112, din cauza stării grave de sănătate în care am ajuns, urmare a comportamentului agresiv al d-lui director Rotaru Marian”, declară salariata DPP.

A sabotat o acțiune de audit

Văzând că nu se întâmplă nimic, iar conducerea Primăriei Tg-Jiu îi tolerează comportamentul animalic lui Rotaru, iar acesta continuă nestingherit abuzurile, peste exact o lună de zile, pe 6 noiembrie, angajata DPP i se adresează, din nou, primarului Romanescu și îi explică modul de lucru și carențele profesionale ale directorului Rotaru. „Nu înțelege conținutul anumitor documente din instituție și încearcă să mascheze carențele profesionale prin agresiune”, a precizat salariata DPP.
Subalterna lui Rotaru i-a cerut primarului Romanescu ca șeful său să fie testat din punct de vedere profesional: „Solicit, de urgență, o testare a cunoștințelor profesionale ale lui Rotaru Marian de către o comisie de specialiști în domeniu, din cadrul ANFP”, şi și-a motivat solicitarea pe faptul că „există suficiente probe, la o analiză sumară, a imposibilității acestuia de a înțelege activități elementare ale DPP”.
Există informații că Marian Rotaru a sabotat o acțiune de audit, deși aceasta fusese dispusă printr-o măsură a Curții de Conturi, refuzând să mai comunice corespondența compartimentului, iar unele documente au ajuns la cei care se ocupau de misiunea de audit la unitățile de învățământ din Tg-Jiu abia după trei săptămâni.
Aceste aspecte sunt de o gravitate care frizează penalul, însă au fost trecute cu vederea, o lungă perioadă ce către cei care au condus Primăria Tg-Jiu din martie, anul trecut, și până în prezent.
În tot acest timp, Rotaru a făcut presiuni repetate asupra subalternei, pe care a terorizat-o la propriu, iar aceasta explică, într-un document despre „presiunea psihologică” la care e supusă de Marian Rotaru care i-a barat condica de prezență și a pus un alt subaltern s-o pună nemotivată pentru că a îndrăznit să-l reclame, a amenințat-o că o bagă în comisia de disciplină și o lasă fără serviciu.

„Am fost agresată, amenințată și jignită”

Cum nimeni din Primăria Tg-Jiu nu luase nici o măsură, cu excepția constituirii unei ”Comisii de etică”, angajata DPP s-a adresat, la jumătatea lunii noiembrie, Instituției Prefectului, senatorului Florin Cârciumaru și ANFP, și a relatat, din nou, despre comportamentul abuziv și hărțuirii la care e supusă zilnic de către Marian Rotaru. „O săptămână întreagă, zi de zi, am fost agresată, amenințată și jignită, atât personal, că nu am fost în stare să fac copii, înjurându-mi părinții decedați (…) cât și asupra activității mele profesionale”.
Pe 23 noiembrie, din cauza tracasării continue, femeii i s-a făcut rău în birou, în timpul programului, iar timp de 30 de minute nici un coleg nu a ajutat-o în vreun fel pentru că Rotaru a păzit, din hol, intrarea în biroul acesteia.
Pe 4 decembrie, salariata DPP face din nou apel către primarul Romanescu căruia îi expune episoadele traumatizante.
„După trei zile consecutive de amenințări, jigniri, umiliri (…) mi s-a făcut rău în birou, după 30 de minute de amenințări (…) am apucat numai să formez numărul de telefon al soțului, iar acesta a sunat colegi din Primăria Tg-Jiu, care au luat, la rândul lor, legătura cu câțiva colegi din instituția în care eu îmi desfășor activitatea de când aceasta a fost înființată și, din cei aproximativ 20 de salariați, numai trei au trecut peste frica de a fi «puși la zid» de directorul executiv Rotaru Marian, care se afla în holul instituției să vadă care dintre colegi intră să-mi ofere primul ajutor până la sosirea ambulanței, chemată de unul dintre cei trei colegi. Nici măcar în momentul în care a venit ambulanța nu a avut nimeni curajul să iasă din birouri”, povestește femeia.

Comisia de etică, incompetentă. Comisia de disciplină pute a influență

Ce s-a întâmplat de atunci e de domeniul fantasticului. La un moment dat, primarul Marcel Romanescu a dispus constituirea unei Comisii de etică, care urma să analizeze, să consilieze și să recomande… „măsurile necesare prevenirii încălcării normelor de conduită”. Adică un bla, bla de pierdut timpul în grup, lucru demonstrat în final. După ceva timp, comisia recunoaște că situația de fapt excede atribuțiilor și competențelor sale și „nu mai poate prezenta și recomanda/propune Primarului Municipiului Tg-Jiu măsuri manageriale și/sau administrative”, așa că a declinat cauza către Comisia de disciplină care… se face că lucrează. În tot acest timp, Marian Rotaru își persiflează șefii și se laudă la televiziunile locale că e cel mai bun director din Primăria Tg-Jiu. O ști ceva ce șefii lui nu știu? Se pregătește comisia de disciplină să-l scoată mai curat, mai uscat…după întâlnirile dintr-un birou din zona 9 Mai-Piața Mică unde mai mulți politicieni merg ca la Mecca?

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

14 comentarii

 1. Ori traim intr-o tara plina cu prosti, ori suntem orbi … ! Pai nu stie toata lumea ca Marean a fost angajat la Patrimoniu ca urmare a trocului politic facut cu Circiumaru, la alegerile la care acesta din urma a candidat pentru ultima data ? Sau am uitat ? Pai, oameni buni, Rotaru a obtinut acest post prin negociere, nu prin concurs. Concursul a fost o mimare a legalitatii, insa se stia clar ca el va fi castigatorul. Era culmea sa candideze singur si sa cada pe locul doi! Cat despre abuzurile pe care le face, le stie toata lumea. Omul vine din privat, si de la Primaria din Lelesti unde taia si spanzura… Pai intrebati pe oricine, si va poate confirma , ce statut avea Rotaru cand era Primar de Lelesti. Omul e obisnuit cu argati, cu slugi platite de stat, cu mese platite de altii, cu transport gratuit, daca se poate cu masina institutiei, daca nu a altuia , dar numai a lui sa nu fie… si de astea. Cat despre eventualul ajutor de la Romanescu, sa ne fie cu iertare, doarme el si nu vede multe alte lucruri, cu mult mai importante pentru comunitatea Municipiului Tg Jiu, cu atat mai putin pe acestea…

  • Exact! Angajații DPP sa-i „mulțumească” senatorului carciumaru ca s-au procopsit cu un asemenea incompetent!
   Urmează salariații DPV care o sa-i „mulțumească” primarului romanescu pentru susținerea arătată candidatei popescu florentina pentru ocuparea postului de director adjunct. Popescu =Rotaru ca doar sunt prieteni, sunt la fel de incompetenți si plin de ei! Vai de noi in ce tara am ajuns sa traim

   • O cunosc personal pe dna. Popescu si este un om modest si cu bun simt care ajuta pe toata lumea. Nu stiu cum puteti face astfel de afirmatii despre un om pe care nu-l cunoasteti. Rautatea omului nu are margine!

  • Sa vezi la centrul de cultura al Consiliului Judetean concurs!!! Ha, ha, ha… au dat anunt astia ca angajeaza contabil cu… studii politice!Si asa au si facut!
   Nevasta unui nepot al lui Calinoiu, cu studii politice, a ocupat postul de contabil la cultura gorjului unde director pe viata e Cepoi, amicul lui nea Ion de la judet. Sau de la Ape, dar inteleg ca nea Ion isi pregatestecu sarg reintrarea pe marea scena politica a Gorjului.

 2. Asta se intampla cand este un BLEG ales primsr in Primaria Tg.jiu!!! Domnul Marcel Romanescu este o nulitate in administrarea acestei institutii,nu bese nimeni de el,un om incompetent,va rog sa il intrebati daca a plantat vreodata vreun copac desi vine de la tara,sa dormi toata ziua in birou si sa rada angajati de tine prin primarie….pai nene…du-te la Rugi la cules de cirese ca este de neam incompetent!!!

 3. Jos Haita roșie!

  Că-i un membru al haitei roșii, nu încape îndoială, dar de ce nu-l filmați pe abuzator? de ce nu-i faceți plângere pentru hărțuire? Poate ați ajuns în funcții tot așișderea lui, adică prin intervenții ale haitei…

  • Pai cum sa faca plangere, cand abia daca stie sa scrie.
   Omul nu tipa degeaba la ea.Ce sa faci in primarie sunt angajate o gramada de fuge de astea care peste noapte s au vazut angajate doar pt ca au fost sau sunt amantele directorilor.Tipa a fost amanta fostului director multi ani acum nu mai are cine sa o protejeze o sa mai lesine de multe ori .Cum se face ca lesina doar atunci cand primeste o insarcinare de serviciu.

 4. Adica cum ,, mictioneaza,, Rotaru pe conducerea primariei , sa intelegem ca se pisa pe ei ????? Misto , e tare nea Doctor Jur asta de nea’ marean .

  • A uitat cum se comporta cu unii angajați pe care ea nu îi suporta când era Fârță Director?

   • Asa se intampla cand uni isi angajeaza amantele si apoi pleaca de la condurere . Nu esre certata degeaba pt incompetenta.Cu Rotaru nu mai merge asa .

 5. Va rog frumos nu aduceti injurii si cuvinte urite unor persoane ca nu sint in stare sau nu pot !? Va rog sa vedeti realitatea,aceea care exista si doare,…toti cei care conduc romanika sint asa,deci,pastrati va calmul si ,,vocabularul,, !Un neam de hoti,curve si betivi,ce i nou !?Va rog ,deasemenea,aduceti la cunostiinta care dintre voi in ultimii ,,peste 2000 de ani,, poate face dovada ca am fost in stare de ceva….!

 6. Totul să plătește în viață,nimic nu rămăne nepedepsit te credeai de neînlocuit ,căt timp a fost Fîrță director tu conduceau instituția,prietenii știu de ce farmecele tale numai sunt de actualitate și ca tine sunt destule fufe prin Primărie care au reușit cu nurii lor funcții banane.Să vă fie rușine parașutelor ptr infidelitate față de soții voștri și de lumea care vă cunoaștere panarame ce sunteți.

 7. PSD a infectat toate institutiile cu rudele si prietenii mai marilor psdisti,daca face cineva inventarul pilelor lui Carciumaru angajate pe criteriul acesta afla ca toata familia lui pina la rude de gradul cinci e prin primarie si institutiile astea. Si sa nu credeti ca doar Carciumaru are rude!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.