Rușeț: Bejinaru a fost cățelușul trimis de domnul Romanescu să latre la poartă! Bejinaru: De moralitate nu poate să-mi vorbească un om care sparge sute de milioane prin cazinouri!


Disputa dintre fostul senator Ion Rușeț și primarul Marcel Romanescu se acutizează, după ce, în urmă cu o săptămână edilul a reacționat, în urma afirmațiilor lui Rușeț de la Tele3, potrivit cărora social-democratul Ciprian Florescu va pleca cu prima șansă în bătălia pentru Primăria Târgu-Jiu, în 2020. În războiul declarațiilor a intrat și Bogdan Bejinaru, secretarul general al PNL Tg-Jiu, unui dintre apropiații primarului, despre care Rușeț a spus că este cățelușul trimis de Romanescu să latre la poartă. Bejinaru i-a reproșat fostului senator că a dezbinat sindicatele și că era un împătimit al jocurilor de noroc.

Rușeț: Limbajul lui Romanescu, la nivelul unui individ isteț, viclean de mahala!

”Rușeț își caută un cuib în care să-și depună ouăle! După un mandat chinuit de senator, s-a făcut de râs într-o competiție electorală”, a fost reacția lui Marcel Romanescu, deranjat de afirmațiile fostului senator Ion Rușeț, care a spus că Ciprian Florescu pleacă din poziția de favorit în cursa electorală, de anul viitor, pentru postul de primar al Târgu-Jiului.
Rușeț a declarat că nu a fost deranjat de reacția lui Romanescu, dar a ținut să facă unele precizări, și a amintit de faptul că în disputa politică s-a amestecat și Bogdan Bejinaru, secretarul general al organizației municipale a PNL, care a scris pe Facebook că fostul senator s-a apropiat de PSD pentru a-și menține funcția de consilier al directorului CEO.
”Lăsând la o parte afișarea pe Facebook a secretarului general, a domnului Bejinaru, cu privire la poziționarea mea, catalogarea mea într-un anumit fel, care are o moralitate destul de îndoielnică…A fost cățelușul trimis de domnul Romanescu să latre la poartă, nu a fost altceva. Adică are și o moralitate îndoielnică, dar a fost cățelușul trimis de Romanescu…Deci eu accept să fiu criticat, deci eu sunt și jucător și tot ce vreți…și accept critici de la cineva care are o moralitate net superioară mie. Nu m-a deranjat reacția domnului Romanescu și vreau să vă spun trei lucruri: mandat chinuit, cuib, activitate profesională”, a spus fostul senator la Tele3.
Rușet a detaliat fiecare din cele trei chestiuni enunțate. A făcut o paralelă între activitatea sa de senator și cea de deputat a lui Marcel Romanescu și a scos în evidență că a avut o activitate net superioară. Fostul senator a afirmat că nu-și caută partid, adică ”cuib”, pentru revenirea în politică și a spus că nu intenționează să bată la ușa PSD.
Rușeț s-a legat și de limbajul primarului, cu referire la poziția exprimată de acesta în legătură cu previziunile sale politice, despre care a spus că nu este la nivelul unui conferențiar universitar, ”este, poate, la nivelul unui individ isteț, viclean de mahala, nu este altceva”.

Bejinaru: Poate își aduce aminte cum juca cu directorii de la complexul Turceni par-impar!

Bogdan Bejinaru i-a dat replica fostului senator despre care a spus că a dezbinat sindicatele și a făcut referire și la pasiunea acestuia pentru jocurile de noroc.
”Despre moralitate cred că oricare om din politica gorjeană ar putea vorbi, cu excepția lui Ion Rușeț. Să nu creadă că noi am uitat că el pe unde a trecut, nici iarba n-a mai crescut. A fost în sindicate și în momentul în care nu a mai fost dorit de liderii de sindicat a făcut de așa natură încât s-a ales praful, ne-am despărțit în patru federații și cu dezbinări și la partea de jos a sindicatelor.
De moralitate nu poate să-mi vorbească un om care sparge sute de milioane prin cazinouri. Lua bani mai mulți și ca directorii de la complexul Turceni, lua bani și de la clubul sportiv Mătăsari, era o întrecere cu Condescu care ia mai mult, de l-a mutat Condescu pe linie politică să scape de el, doar așa a ajuns Rușeț senator. Poate își aduce aminte cum juca cu directorii de la complexul Turceni par-impar!”, a afirmat Bejinaru la Tele3.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.