duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:41

Rușeț: Cupă să vorbească de activitatea parlamentară, nu despre mișcarea sindicală

ruset02

Prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie a reacționat după ce deputatul liberal de pe Colegiul numărul 1 a declarat, în presa locală, că în FNME se dă o luptă pentru putere.

cupa-finante-(4)

După o lungă perioadă de timp în care nu a făcut declarații în presă, deputatul Ion Cupă și-a dat cu părerea în legătură cu tensiunile din ultima vreme din interiorul Federației Naționale Mine Energie. Astfel, vineri, parlamentarul a spus la un post de radio local că în FNME se desfăşoară o luptă pentru putere, lăsând loc speculațiilor cum că în federația condusă de Marin Condescu sunt două tabere. Prim-vicepreședintele FNME, Ion Rușeț, îi transmite deputatului liberal că ar fi mai bine să vorbească despre activitatea sa parlamentară, în loc să spune lucruri neadevărate. „Mă așteptam ca domnul Cupă să prezinte gorjenilor, la un an de când a fost ales, un bilanț al activității sale. Este un politician care s-a apucat să facă o radiografie a mișcării sindicale. Vreau să vă spun că a spus numai minciuni, neadevăruri pentru că nu stăpânește acest fenomen și nu știe ce se întâmplă în mișcarea sindicală și ce probleme există în cadrul sindicatelor. Îl avertizez că mişcarea sindicală se deosebeşte de rambursările de TVA, cu care deputatul este obişnuit. În FNME nu există tabere. Între liderii de sindicat și membrii Biroului Executiv al federației există puncte de vedere divergente, dar nu se poate vorbi de existența unor tabere în Federația Națională Mine Energie. Repet, domnul Ion Cupă este un necunoscător al problemelor din sindicate”, a declarat prim-vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Ion Ruşeţ.

Cupă: Nu mă interesează supărarea lui Rușeț

Deputatul de pe Colegiul numărul 1 neagă că ar fi spus că în Federația Națională Mine Energie ar exista două tabere conduse de Marin Condescu, respectiv Ion Rușeț. Ion Cupă spune că declarația dată la un post local de radio i-a fost denaturată. „Nu mă interesează dacă domnul Rușeț este supărat sau nu, pentru mine nu contează foarte mult acest personaj. Nu vreau să intru într-un dialog cu Ion Rușeț. Îi recomand să citească bine articolul, să vadă ce am spus eu şi ce a apărut în text. Eu am spus că este o luptă pentru putere în cadrul sindicatelor, nu că sunt tabere”, a explicat deputatul Ion Cupă.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.