Ruşeţ, despre „transformarea” minerilor de la Peşteana Sud în paznici: Informaţii ERONATE!

ion-ruset

Administraţia Complexului Energetic Oltenia nu a luat nicio decizie de trimitere a unor salariaţi ai Unităţii Miniere de Carieră Peşteana Sud la Divizia de Pază din companie.

La finele săptămânii trecute, câţiva angajaţi de la Cariera Peşteana s-au adunat în faţa unităţii pentru a-şi striga nemulţumirile legate de procesul de închidere al carierei. Oamenii au spus că se tem că vor fi făcuţi paznici după ce au muncit zeci de ani în companie. Ion Ruşeţ, şeful Departamentului Relaţii cu Comunitatea din cadrul CE Oltenia, afirmă că administraţia nu a decis nimic, până acum, în privinţa trimiterii oamenilor la Divizia de Pază. “În momentul de faţă, se face o analiză la Cariera Peşteana Sud. Discutăm de redistribuirea personalului pe aceleaşi funcţii şi meserii la Peşteana Nord sau UMC Roşia. Nu pot spune că, în acest moment, există varianta ca angajaţii Carierei Peşteana Sud să fie trimişi la Divizia de Pază”, a declarat Ion Ruşeţ. Reprezentantul administraţiei a făcut câteva comentarii şi pe marginea informaţiilor apărute în presa locală, cum că zeci de mineri de la Peşteana Sud vor fi trimişi la Divizia de Pază. „Cred că au fost informaţii eronate transmise cu bună sau cu rea credinţă pentru a încerca să creeze un eveniment neplăcut pentru companie. Nu aş putea spune cine ar fi putut face acest lucru. Cred că lucrurile s-au reglat în urma discuţiilor pe care le-au avut cu oamenii directorii Laurenţiu Ciurel şi Daniel Antonie şi liderii de sindicat din zonă”, a mai declarat Ion Ruşeţ.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.