Rușeț: „FĂRĂ CEO, Sistemul Energetic Național ar fi în PERICOL”


Consilierul personal al managerului Complexului Energetic Oltenia, Ion Rușeț, dă asigurări că cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România va face față și iarna asta.

Unii politicieni s-au întrebat dacă CEO va face față cererii mare de energie și dacă termocentralele vor rezista fără probleme. Ion Rușeț susține că CE Oltenia e pregătită pentru perioada rece a anului. Are asigurate stocurile de cărbune necesare pentru sezonul rece. În plus, consilierul personal al managerului CEO e convins că iarna asta compania minieră va demonstra încă o dată cât de importantă e pentru sistemul energetic național. „Sigur vom face față și vom demonstra că această companie este un pilon necesar pentru industria românească și pentru industria energetică românească. Lucru pe care noi l-am spus de multe ori, și noi și partenerii noștri sociali, dar care, într-o anumită perioadă, a fost de neluat în seamă. Acum, am demonstrat-o în perioada care a trecut și o vom demonstra și în perioada următoare. Fără această companie, sistemul energetic național ar fi în pericol. Suntem pregătiți pentru această iarnă. Am îndeplinit toate cerințele privind stocul de cărbune la data de 15 noiembrie, așa cum a fost hotărârea de guvern. S-au luat măsuri tehnice și se iau în continuare măsurile tehnice în ceea ce privește grupurile energetice. Și, sigur, cu eforturile salariaților, pentru că nu trebuie neglijat, pe lângă actul de management, efortul pe care l-au depus colegii noștri de la toate nivelurile. Vom trece peste această iarnă și vom demonstra că trebuie ca și factorii decizionali, la nivel politic, să-și îndrepte privirea către CEO”, a declarat Rușeț.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.