Rușeț a preluat CONDUCEREA MEDSERVMIN: Voi începe EVALUAREA!


Ion Rușeț și-a început, de luni, activitatea ca director interimar la societatea prestatoare de servicii medicale în Complexul Energetic Oltenia.

Noul director al MedServMin s-a apucat deja de evaluarea problemelor societății. Ion Rușeț vrea să vadă care este situația actuală a prestatorului de servicii pentru a vedea ce măsuri va lua în perioada următoare. Fostul secretar coordonator al ALDE Gorj spune că numirea sa nu a fost una politică. Rușeț nu spune clar dacă va participa la concursul pe post. Cert este că, în următoarele patru luni, va conduce interimar MedServMin. „Sunt în perioada de evaluare a problemelor cu care se confruntă societatea. Mi-am propus ca, în această săptămână, să fac o evaluare corectă, dar responsabilă și eficientă a problemelor cu care se confruntă firma și, desigur, să vedem ce direcții de acțiune avem în continuare. Nu cunosc elementele discuției din interiorul ALDE. Eu am fost convocat de conducerea CEO. Mi s-a solicitat să preiau această societate pentru o perioadă limitată de timp, adică pentru patru luni de zile, până la organizarea concursului pentru postul de manager conform Ordonanței de Guvern 109 și am acceptat. Sunt detașat de la CEO pentru această perioadă și îmi îndeplinesc atribuțiunile conform fișei postului și a statutului societății. Din câte cunosc eu, nu este o poziție politică, nu este influențată de mediul politic. Este prematur să discutăm dacă voi concura pentru acest post. Eu am un mandat clar, am niște obiective clare trasate de președintele Directoratului și discutate cu membrii Directoratului și în aceste condiții este prematur să ne pronunțăm. Ceea ce pot să confirm este că, în data de 21, a fost declanșată procedura pentru selectarea noului director executiv. Probabil, această procedură va fi finalizată în termenul prevăzut de lege, patru luni de zile, așa cum este mandatul meu. Dacă vor fi inconveniente, această procedură poate fi amânată cu maxim două luni de zile”, a declarat Ion Rușeț.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.